Hlavní obsah

VIDEO: Parádní příklep! Takhle válí Horváth na ledě s hokejkou, nominaci si ale nevybojoval

Plzeňský fotbalista Pavel Horváth dotáhl fotbalovou Plzeň ke skvělým výsledkům v domácí lize i na evropské scéně, často ale bývá vidět i v tamní hokejové aréně. Patří totiž k velkým fanouškům Škody a hokej i sám rád hraje. Jeho schopnosti můžete posoudit sami z videoukázky.

Pavel Horváth zve na Hokejovou Bitvu o Plzeň

 
Článek

Na ní sice předvedl své hokejové umění, včetně solidní střely příklepem, ale nominaci do hokejové bitvy o Plzeň si nevybojoval. „Dobrý Horvi, dobrý. Ale s balónem ti to jde lepší. Zkusíme to příští rok," odmítl služby fotbalového matadora trenér plzeňských studentů a bývalý extraligový forvard Pavel Vostřák.

Samozřejmě šlo jen o nadsázku. Horváth, v posledních letech zřejmě nejznámější plzeňská sportovní hvězda, má totiž v klipu především nalákat fanoušky právě na zmíněnou hokejovou bitvu o Plzeň.

Horváth jako magnet

V ní se střetnou (22.10. od 19:30 v plzeňské ČEZ Aréně) týmy Západočeské Univerzity a Lékařské fakulty v Plzni Univerzity Karlovy v Praze. Jde tedy o jakousi obdobu univerzitního soupeření ve Spojených státech, kde má ovšem univerzitní sport mnohem bohatší tradici a je divácky velmi atraktivní.

Loňský premiérový souboj plzeňských univerzit navštívilo 1700 fanoušků, letos si i díky spolupráci s Pavlem Horváthem slibují organizátoři ještě větší divácký zájem.

„V letošním roce jsme chtěli při propagaci zápasu oslovit někoho, koho zná opravdu celá Plzeň. Někoho, kdo je schopen zaujmout nepříliš sportovně informované studenty. Pavel Horváth byl pro nás varianta číslo jedna. Ochotně nám přislíbil účast na natáčení videa a svým typickým humorem bavil všechny zúčastněné. Do týmu se sice nevešel, ale jeho přesná střela do horního rohu branky prokázala, že je skutečně všestranným sportovcem," pochvalují si organizátoři.

Reklama

Související témata: