Hlavní obsah

Cítíte se vyčerpaný a podrážděný? Může za to úbytek testosteronu

Únava a vyčerpaní, úbytek svalové hmoty či nabírání na váze jsou hlavními projevy klesající hladiny testosteronu v mužském těle. Vědecké studie prokazují, že mužům nad 30 let dochází k přirozenému úbytku testosteronu a to každým rokem zhruba o 1%.

Foto: Sport.cz

TestoMax

Článek
Fotogalerie

Pokles hladiny testosteronu také ovlivňuje psychickou kondici a duševní rozpoložení muže. Hladina testosteronu může navíc dočasně klesat i díky vnějším faktorů dnešní uspěchané doby. Nedostatek spánku, málo pohybu, všude přítomný stres a nevyvážený jídelníček, žádnému muži lepší pocit nepřidá.

Jak být silným a klidným mužem v dnešní době?

Negativním důsledkům klesající hladiny testosteronu musí čelit každý muž. Úbytek svalové hmoty, zpomalující se metabolismus, fyzická a duševní vyčerpanost nebo menší zájem o sex jsou příznaky o nichž muži nemluví, ale chtějí je řešit. Doplněk stravy TestoMax je speciálně vyvinut pro muže nad 30 let. TestoMax bojuje proti negativním vlivům, způsobených poklesem hladiny testosteronu. Jeho jedinečné složení podporuje růst svalové hmoty (pískavice řeckého sena), pomáhá podporovat a udržet rovnováhu metabolismu tuků (pískavice řeckého sena), přispívá k udržení normální hladiny testosteronu v krvi (zinek), přispívá ke snížení míry únavy (vitamín B6), přispívá k normální plodnosti (zinek) a k normální psychické činnosti (hořčík).

Muži po třicítce berou TestoMax. Sleva na první balení 300 Kč. Doprava zdarma

TestoMax je vyvinutý speciálně pro muže po třicítce. TestoMax vám přinášíme v měsíčním balení 30 tabletek pro 1 osobu. V České republice TestoMax již užívá tisíce spokojených zákazníků. Hlavním důvodem proč TestoMax užívají je jejich potřeba se celkově cítit lépe. Více na Testomax.cz

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.