Hlavní obsah

Matt Flynn se těší na novou příležitost

Když Matt Flynn nastoupil v posledním zápase základní části uplynulé sezóny na místo letošního neužitečnějšího hráče NFL – Aarona Rodgerse, asi nikdo nečekal, že překoná několik rekordů Packers. Flynn hodil v zápase proti Lions 480 yardů a 6 touchdownů. Jelikož se z něj za několik týdnů stane volný hráč, je jasné, že se ho po tomto výkonu pokusí během offseasonu získat tým, jenž potřebuje quarterbacka.

Foto: gettyimages.com

Matt Flynn a Aaron Rodgers

Článek

„Jsem sebevědomá osobnost, ale jelikož nevím, co bude, přál bych si, aby 13. března bylo již zítra,“ řekl Flynn. „Jsem velmi rád, že jsem mohl být hráčem Packers, a není stoprocentně jisté, že Green Bay opustím, ale když jste fotbalistou, pak hrajete s jediným cílem – stát se v této lize starterem. Doufám, že o mně některé týmy projeví zájem a že dostanu dobrou příležitost. Chci vést tým a těším se na to. Ale momentálně nemůžu jednat s žádnými týmy. Nevím, jestli se o mě budou zajímat. Bude to dlouhý měsíc, během kterého budu doufat a čekat,“ dodal Flynn.

Podle zákulisních informací se hovoří o tom, že o Flynnovy služby bude mít velký zájem tým Miami Dolphins. Tyto spekulace podporuje fakt, že přesně před měsícem byl novým hlavním trenérem Miami jmenován Joe Philbin, který byl pět let ofenzivním koordinátorem Packers, a tak se s Flynnem dobře zná.

Dolphins vstoupili do letošní sezóny se sedmi porážkami v řadě. Nakonec se umístili s bilancí 6-10 na třetím místě v divizi AFC East a nepostoupili tak do playoff.

Green Bay Packers si vybrali Flynna v sedmém kole během NFL draftu v roce 2008. Bývalý hráč LSU Tigers strávil dosavadní čtyři sezóny v profesionálním fotbale především jako náhradník Aarona Rodgerse.

Reklama