Hlavní obsah

Škoda Auto prodloužila smlouvu s ČOV

PRAHA

Mladoboleslavská automobilka Škoda Auto prodloužila sponzorskou smlouvu s Českým olympijským výborem (ČOV) i na další čtyřleté období. Vyvrátila tak spekulace, podle kterých firma i kvůli globální ekonomické krizi vážně uvažovala o ukončení spolupráce. Ta trvá už od olympijských her v roce 1992 v Barceloně.

Článek

"Český olympijský tým skvěle reprezentuje Českou republiku a Škoda Auto dělá této zemi rovněž skvělou reklamu. Spojení je logické," uvedl v tiskové zprávě Reinhard Jung, předseda představenstva Škoda Auto.

I předseda ČOV Milan Jirásek vyjádřil potěšení nad podpisem smlouvy. "Je to jeden ze stabilních partnerů," prohlásil šéf ČOV a na dnešním plenárním zasedání při příležitosti 110. výročí založení nejvyššího českého sportovního orgánu předal zástupcům firmy za spolupráci medaili Tibi Gratis, v překladu Díky Tobě.

Škoda Auto tak zůstává jedním ze čtyř generálních partnerů ČOV, kterými jsou také Pilsner Urquell, ČEZ a RWE. Podle některých informací od nich ČOV dostává zhruba 40 milionů korun na čtyřletý olympijský cyklus. Nová smlouva s automobilkou je podle zákulisních informací podepsána na nižší částku než v minulém olympijském cyklu.

Reklama