Hlavní obsah

VIDEO: Baseballisté Yankees zahráli první trojaut sezóny MLB

Baseballisté New Yorku Yankees zahráli jako první v letošní sezóně MLB tři auty v jedné rozehře. Týmu z Bronxu se tato obranná akce povedla už potřetí za čtyři roky a pokaždé u toho byl nadhazovač CC Sabathia.

Trojaut New York Yankees

 
Článek

Yankees zahráli trojaut v druhé směně utkání s Tampou Bay, kterou nakonec porazili jasně 10:2. Při první a druhé obsazené metě Sabathia nadhodil a Sean Rodriguez odpálil na třetího metaře Yangervise Solarteho. Ten svoji metu zašlápl, bleskově poslal míč na druhou, kde vyautoval dalšího běžce, a třetí aut přišel po příhozu na první metu, i když Scott Sizemore musel chytat míč od Briana Robertse až po odskoku.

"Jsem šťastný muž, že jsem u toho mohl pokaždé být. Vždycky se v podobné situaci snažíme, aby byly alespoň dva auty, ale tři jsou neuvěřitelné," řekl Sabathia, který dostal jako dar míč, kterým se jeho týmu povedl tzv. triple zahrát.

Trojaut předvedli Yankees v posledních letech vždy v dubnu; v roce 2010 v utkání s Oaklandem Athletics a loni v duelu s Baltimorem Orioles. Že jde o unikátní akci, dokazuje fakt, že předtím zahráli tři auty v jedné směně naposledy v červnu 1968.

Reklama