Hlavní obsah

Djokovič se s manželkou dočkali prvního potomka, mají syna

Tenista Novak Djokovič se stal poprvé otcem. Jeho manželka Jelena mu porodila v úterý večer v Nice syna. Sedmadvacetiletá hvězda informace srbských médií ve středu potvrdila na twitteru, rodiče dali chlapci jméno Stefan.

Foto: Sport.cz

Novak Djokovič s Jelenou Rističovou v Aténách.

Článek

"Stefan, náš andílek, se narodil!" napsal Djokovič. "Jsem tak pyšný na svou krásnou ženu Jelenu! Děkujeme za vaši přízeň a podporu. Máme vás rádi," uvedl tenista, jenž s manželkou žije v Monaku.

První hráč světového žebříčku oznámil, že s přítelkyní Jelenou Rističovou čeká dítě, letos v dubnu. Svatbu oslavili v červenci krátce poté, co Djokovič triumfoval ve Wimbledonu a získal sedmý grandslamový titul.

Djokovič se naposledy představil na kurtu před dvěma týdny v Šanghaji, kde v semifinále prohrál s Rogerem Federerem. Od té doby se věnoval manželce.

Poprvé coby pyšný otec bude hrát příští týden na turnaji v Paříži, kde se pokusí obhájit titul a odrazit útok Federera na místo světové jedničky. Na svém webu Djokovič uvedl, že "stráví několik dní s miminkem a Jelenou, než odcestuje do Paříže". Chybět by pak neměl ani na Turnaji mistrů v Londýně od 9. listopadu.

Reklama

Související témata: