Hlavní obsah

Emotivní hit. Nahá Serena Williamsová zpívá!

New York

Nedávno šokovala svět výbuchem vzteku ve finále US Open, nyní tenisová šampiónka Serena Williamsová ukázala svoji přívětivější stránku osobnosti. V rámci kampaně proti rakovině prsu vystavila na Instagramu emotivní video, na němž s odhalenými ňadry v dlaních zpívá úryvek hitu australské skupiny Divinyls „I Touch Myself“. Příspěvek letí světem internetu, od nedělního zveřejnění jej už zhlédly bezmála dva milióny lidí!

Serena Williamsová zpívá v kampani proti rakovině prsu

 
Článek

Říjen je měsícem prevence proti této zhoubné nemoci a Williamsová chce apelovat na ženy, aby pravidelná vyšetření prsou neodkládaly. „Byla to pro mne výzva, toto téma pokládám za ohromně důležité. Včasné rozpoznání je klíčové, díky němu je možno zachránit tolik životů," připomněla 23násobná grandslamová vítězka.

Skladba I Touch Myself je navíc symbolická. Zpěvačka skupiny Divinyls Chrissy Amphlettová totiž před pěti roky podlehla ve věku 53 let právě rakovině prsu.

Pochvalné ohlasy na počin americké tenisové hvězdy se jen hrnou. „Fantastická Serena, důležité téma, a tak skvělý hlas," chválí ji ve svém příspěvku jeden z odběratelů. A další se přidává: „Tohle má sílu! Vím, o čem to je. Sama jsem rakovinu prsu překonala."

Rakovina prsu je nejčastější příčinou úmrtí žen ve věku mezi 20 a 54 lety. Jen v Česku odhalí každý rok lékaři nádor prsu asi u 6000 žen a 1600 pacientek zemře.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články