Hlavní obsah

Koukalová na běžkách. Před kamerou našla nečekanou soupeřku

Jablonec

Ve vyjížďkovém tempu zůstává Gabriela Koukalová jen u náznaků toho, že by se snad ještě někdy měla vrátit na scénu světového biatlonu. Fanoušci musejí vzít zavděk tím, jak se bývalá česká jednička projíždí zvolna sněhem nádherně zasypanými Jizerkami.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Gabriela Koukalová na archivním snímku.

Článek

Tentokrát vyrazila s maminkou a neopomněla vzájemný „souboj" ukázat na sítích. „Jednou závodník, vždycky závodník! Mamka zahlédla kameru, vzpomněla si na olympijské stříbro ze Sarajeva 1984 a nechtěla mi dát nic zadarmo," komentovala na síti rodinný lyžařský výjezd do hor.

Gabriela (tehdy) Svobodová před pětatřiceti lety byla po boku Blanky Paulů, Dagmar Palečkové a Květy Jeriové členkou běžecké štafety na zimních hrách. A na lyže stále vyráží, a to i s dcerou, která k běžkám ve své závodní kariéře přidala malorážku.

„Názorná ukázka, jaký je rozdíl mezi klasikou a bruslením," napsala dále Koukalová, která má, co se týče medailí, v rodině navrch.

S maminkou se od projížďky nenechaly odradit ani závějemi. Zdali se někdejší hvězda biatlonu pokusí vrátit k závodění, zůstává nejasné, video na sítích není ničím jiným než pohledem na dvě bývalé úspěšné závodnice, ač se Koukalová v minulých týdnech nechala vidět i při větším fyzickém zápřahu v posilovně.

Reklama

Související témata:
Jizerky