Hlavní obsah

Osm gólů! Sešívaní se vrátili na místo poslední korunovace a soupeře smetli

Aktualizováno

Sešívaní se rozehřáli ve Španělsku a teprve po návratu domů si také zahráli. V prvním utkání zimní přípravy se fotbalisté pražské Slavie představili na stadionu Evžena Rošického na Strahově, kde slavili svůj poslední titul, a druholigové Ústí nad Labem porazili jasně 8:0. Dvě branky dal kapitán Milan Škoda.

Slavia si v přípravě s chutí zastřílela proti ÚstíVideo: Sport.cz

 
Článek
Fotogalerie

Osm gólů, slušná porce... Slavia v prvním letošním utkání představila tři posily, záložníky Masopusta s Ševčíkem a brankáře Kuciaka. Z nových tváří chyběl jen mladý stoper Král.

První poločas ještě žádné kanonádě nenapovídal, zato po přestávce se s góly roztrhl pytel. Dvakrát se trefil kanonýr Škoda, skóre uzavřel právě novic Ševčík.

Velký návrat jednou trefou oslavil také Van Buren, který vinou těžkých zranění odehrál v loňském roce jen dva soutěžní zápasy.

Další utkání už čekají Slavii na herním soustředění v Portugalsku.

Přípravné fotbalové utkání:
Slavia Praha - Ústí nad Labem 8:0 (1:0)
Branky: 49. a 70. Škoda, 4. Zmrhal, 51. Traoré, 63. Van Buren, 65. Olayinka, 83. vlastní Dvořák, 89. Ševčík.
Slavia - I. poločas: Kovář - Frydrych, Kúdela, Ngadeu, Zelený - Souček, Hušbauer - Zmrhal, Baluta, Masopust - Mešanovič.
II. poločas: Kuciak - Coufal, Jugas, Vlček, Bořil - Traoré, Ševčík - Van Buren, Sýkora, Olayinka - Škoda. Trenér: Trpišovský.

Reklama

Související témata: