Hlavní obsah

Zlín - Ml. Boleslav 1:2Stav série 1:2Uzdravený Vondrka zařídil výhru Mladé Boleslavi ve Zlíně

MinutaMin. Tým Hráč Akce
21. Klepiš 0 : 1
29. Fořt 1 : 1
45. Vondrka 1 : 2
Záznam online reportáže

Zlín

Hokejisté Mladé Boleslavi zvítězili v třetím předkole play off extraligy ve Zlíně 2:1 a v sérii na tři vítězné zápasy se ujali vedení 2:1. Vítěznou brankou v 45. minutě to zařídil uzdravený kapitán Bruslařského klubu Michal Vondrka, který si v utkání připsal i asistenci. Čtvrtý duel se hraje v pátek od 17:00 opět ve Zlíně.

Foto: Dalibor Glück, ČTK

Hráči Mladé Boleslavi se radují z gólu proti Zlínu ve třetím utkání předkola play off.

Článek
Fotogalerie

Berani už mohli počítat s obráncem Daliborem Řezníčkem, ale výraznou posilu do sestavy přivítali hlavně Středočeši. Jejich nejproduktivnější hráč Vondrka musel první dva duely série vynechat kvůli viróze.

Opatrný začátek šance nenabídl a domácí brankář Kašík i hostující Růžička si s pokusy z bezpečné vzdálenosti bez problémů poradili. Po roztržce mezi domácím Honejskem a hostujícím Žejdlem hráli Berani první přesilovku, ale nevyužili ji.

Foto: Dalibor Glück, ČTK

Brankář Zlína Libor Kašík během třetího utkání předkola play s Mladou Boleslaví.

Krátce po jejím skončení v 11. minutě pomohla hostům levá tyč jak při Kubišově úvodní šanci, tak i při jeho dalším pokusu zasunout puk za bezmocného mladoboleslavského gólmana, což se mu z úhlu nepodařilo. Na druhé straně se ukázal Žejdl, ale autor hattricku z úvodního duelu počtvrté v sérii Kašíka nepřekonal.

Zlín se na přelomu první a druhé třetiny sice ubránil v oslabení, ale jen pět vteřin po Zbořilově návratu z trestné lavice Mladá Boleslav udeřila. Po Vondrkově akci naše Skalický Klepiše, který zamířil do odkryté branky.

Foto: Dalibor Glück, ČTK

Lukáš Krejčík ze Zlína a brankář Mladé Boleslavi Jan Růžička v utkání třetího předkola play off..

Navýšit vedení mohl Vondrka, ale Kašíka nepřekonal. V 29. minutě Berani vyrovnali. Kubiš bekhendem z rohu našel před brankou Fořta, který zamířil přesně.

Do závěrečné části vstoupili v početní výhodě domácí po Kousalově faulu, ale Středočeši se ubránili. V čase 44:43 získali znovu vedení hosté. Ranou od modré čáry se prosadil Vondrka, který po předešlém protiútoku hostů přijížděl z druhé vlny.

Od té doby měli Zlínští problém s přechodem do útočné třetiny a Růžičkovu branku téměř neohrozili. Nic na tom nezměnila ani závěrečná power play.

Předkolo play off hokejové extraligy - 3. zápas:
PSG Berani Zlín - BK Mladá Boleslav 1:2 (0:0, 1:1, 0:1)
Branky a nahrávky: 29. Fořt (Kubiš) - 21. Klepiš (Skalický, Vondrka), 45. Vondrka (Skalický). Rozhodčí: Pešina, Pavlovič - Jindra, Zíka. Vyloučení: 4:6. Bez využití. Diváci: 4312. Stav série: 1:2.
Zlín: Kašík - D. Nosek, Freibergs, Ferenc, M. Novotný, Řezníček, M. Zbořil, Valenta - Dufek, Fořt, Kubiš - Šlahař, Honejsek, Herman - L. Krejčík, P. Sedláček, Okál - Š. Kratochvil, Popelka, E. Kulda. Trenéři: Robert Svoboda, Martin Hamrlík a R. Hrazdira.
Mladá Boleslav: Jan Růžička - Pláněk, Bernad, Kurka, Němeček, Kovačevič, Kotvan, Dlapa - Vondrka, Klepiš, Skalický - D. Šťastný, Žejdl, L. Pabiška - M. Látal, P. Musil, R. Zohorna - P. Kousal, Najman, Flynn. Trenéři: M. Hořava, Rulík a Patera.

Reklama

Související témata:
  Třinec - Pardubice dnes 17 : 00
20240420T17 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články