Hlavní obsah

Hrát za Real je sen! Pogba rozhněval fanoušky United. Prodejte ho! vyzývají vedení klubu

Clairefontaine/Praha

Tohle se fanouškům United hrubě nelíbilo. Hvězda Manchesteru Paul Pogba se během středeční konference na reprezentačním srazu Francie nechal slyšet, že hrát za Real Madrid je snem každého hráče. Vyjádřením se okamžitě začaly zabývat španělská sportovní média a opět ožily spekulace o jeho přesunu z Anglie do Španělska. Fanoušci Rudých ďáblů jeho prohlášení na sociálních sítích odsoudili.

Foto: Gonzalo Fuentes, Reuters

Francouzský reprezentant Paul Pogba odpovídá na otázky novinářů během tiskové konference.

Článek

Mistři světa se sešli na reprezentačním srazu před pátečním vstupem do kvalifikace na EURO 2020. Hvězdný záložník Manchesteru United Pogba se během tiskové konference vyjádřil k současné situaci v ostrovním klubu a naznačil otevřenost k případnému přesunu.

„Real Madrid je jeden z největších klubů světa. Vždycky jsem říkal, že hrát za Real je sen. Také je tam nyní Zinédine Zidane jako kouč. Hrát pod ním je snem každého, kdo má rád fotbal," řekl šestadvacetiletý Francouz. Španělská média začaly okamžitě spekulovat o jeho možném přestupu. Středopolař má být totiž jednou z vyhlédnutých posil na radaru Bílého baletu pro potřebnou přestavbu kádru.

O poznání menší radost mají z pronesených slov za kanálem La Manche. „Ne pro každého je to sen, ať táhne," napsal jeden rozhněvaných fanoušků United na Twitteru a další názory se příliš neliší. O jeho odchodu se ve veřejném prostoru štěbetalo už v době, kdy klub vedl José Mourinho a výsledky Rudých ďáblů byly daleko za očekáváním.

S novým koučem Olem Gunnarem Solskjaerem ale přišlo zlepšení a s jeho prací je spokojený i Pogba, který vyzdvihl dobrou vzájemnou spolupráci. „Nyní jsem hráčem United a jsem šťastný, přišel nový kouč a máme s ním skvělé vztahy. Teď jsem v Manchesteru a uvidíme, co přinese budoucnost," mírnil svá předchozí slova francouzský středopolař.

Francie v pátek vstoupí do kvalifikace o EURO 2020 v Kišiněvě proti Moldavsku. O tři dny později se doma utká s reprezentací Islandu. Pak čeká Pogbu návrat do Anglie, čtvrtfinále Ligy mistrů proti Barceloně a boj o první čtyřku Premier League.

Reklama

Související témata: