Hlavní obsah

Nastane velký přesun? Manchester United a Inter Milán si mají vyměnit své hvězdy. A nejde o Pogbu

Milán/Praha

Je dost možné, že v létě dojde ve světě přestupů k pořádné události, přesněji řečeno k hvězdné výměně. Podle italského sportovního novináře a experta na fotbalové přestupy Gianluca Di Marzio by si své hráče měly prohodit dva veleslavné kluby, Inter Milán a Manchester United.

Foto: Phil Noble, Reuters

Bude hrát Romelu Lukaku v Serii A?

Článek

Na San Siro by se měl přestěhovat Romelu Lukaku, na Old Trafford pak Mauro Icardi. Odchody obou dvou z jejich současných klubů by dávaly smysl. Lukaku je jen stínem kanonýra z loňské sezony, kdy za Manchester nasázel v různých soutěžích téměř třicet gólů. Letos se trefil pouze patnáctkrát.

Sám belgický reprezentant navíc pro Sky Sports řekl, že „hrát v Serii A by byl sen", a naznačil, že dříve či později doufá, že se do Itálie dostane. Icardiho nyní zase dvakrát nemilují fanoušci milánského klubu, kteří mu po jeho nedávném návratu do sestavy Interu dali jasně najevo, co si o něm myslí.

Foto: Daniele Mascolo, Reuters

Argentinský fotbalový útočník Interu Milán Mauro Icardi. Dojde k jeho přesunu na Old Trafford?

Icardiho žena a manažerka v jedné osobě Wanda Narová pak sice v mnoha televizních pořadech uvedla, že její manžel rozhodně zůstává v Interu, mnozí tomu ale nevěří.

Argentinec se v milánském klubu v poslední době musel potýkat s problémy ohledně vyjednávání o prodloužení smlouvy. V únoru kvůli tomu přišel dokonce o kapitánskou pásku, což i podle slov kouče Spallettiho těžce nesl.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články