Hlavní obsah

Válka s fanoušky! Hvězda pod palbou nejdrsnějších urážek

Vypadni z klubu, jdi do pr...e sr..i. Nadávky nejdrsnějšího kalibru létaly vzduchem. Naštvaní fanoušci Manchesteru United se po potupné domácí porážce s Cardiffem pustili do války s hvězdou. Paul Pogba jim za to při odchodu ze hřiště ještě ironicky zatleskal. Premier League sice skončila, válka na Old Trafford je ale v plném proudu.

Foto: Peter Powell, Reuters

Paul Pogba to nemá u fanoušků Manchesteru United příliš dobré...

Článek

Okamžitý konec. Právě tak by to mělo skončit. „Ole,dostaň ho z klubu ven," hulákal jeden z rozčilených fandů na manažera Ole Gunnara Solskjaera po nepovedeném utkání, které United prohráli 0:2. Ruka fanouška mířila jasně na Francouze Pogbu. „Jsi zasr... hov..," letěla další drsná porce slov k hráči United. V souvislosti s Pogbou se mluví o možném prodeji do Realu Madrid a podle všeho by jeho odchod fandové Rudých ďáblů uvítali.

Šestadvacetiletý fotbalista, který nastřílel v této sezoně 16 branek a přidal jedenáct asistenci, během sezony válčil s manažerem Mourinhem. Ten pak z klubu odešel a zdálo se, že v lubu vyčistil vzduch. Teď má Pogba další problém. Na nadávky fanoušků reagoval ironickým potleskem, pak jim ukázal palec nahoru a usmíval se na všechny strany.

Solskjaer se už před pár týdny nechal slyšet, že chce být úspěšný a ví o hráčích, kteří budou muset Old Trafford v létě opustit. Není však jasné, zda mezi nimi bude i Pogba. „Máme před sebou dlouhou a tvrdou cestu, než se dostaneme tam, kde chceme být," narážel norský manažer United na fakt, že jeho tým skončil v Premier League až na šestém místě a na účast v Lize mistrů musí zapomenout.

Reklama

Související témata: