Hlavní obsah

Neymara obvinila žena ze znásilnění v hotelu. Je to přesně naopak, než říkají, tvrdí fotbalista

Sao Paulo/Praha
Aktualizováno

Další fotbalová hvězda má pořádný problém. Brazilec Neymar, hvězda francouzského PSG, čelí údajně obvinění, že v hotelu v Paříži znásilnil mladou ženu. Podle agentury Reuters podala oznámení v pátek na policejní stanici v Sao Paulu. Zástupci známého fotbalisty vše komentovali tak, že o obvinění nemají žádné informace. Problémy podobného druhu řeší i portugalský fotbalista Cristiano Ronaldo.

Foto: Charles Platiau, Reuters

Brazilec Neymar má další velký problém.

Článek

Podle listu The Sun žena tvrdí, že byla s Neymarem v kontaktu nejprve přes Instagram. Neymar pak měl podle brazilského serveru Globo přes svého přítele ženě zařídil letenky z Brazílie do Paříže a ubytování v pětihvězdičkovém hotelu Sofitel Paris Arc Du Triomphe, kde se podle ní setkali 15. května v osm hodin večer.

Po krátkém flirtování se prý Neymar opil, začal být hrubý a sexuálně ji napadl. Údajně si měl vynutit i pohlavní styk. O dva dny později žena odletěla domů, ale kvůli prožitému traumatu a strachu se odvážila jít na policii až doma v Brazílii.

Hráčův otec řekl brazilské televizi, že to byla past. Slavný fotbalista později na svém instagramovém účtu zveřejnil sedmiminutové video, v němž všechna obvinění popřel a postěžoval si, jak celá záležitost poznamenala jeho rodinu. Ukázal rovněž svou komunikaci s údajnou obětí, kterou vedl přes WhatsApp, a několik vyzývavých fotek, které od ženy dostal.

"Byl jsem obviněn ze znásilnění. Přitom každý, kdo mě zná a ví, jaký jsem, ví, že bych něco takového nikdy neudělal. Je to přesně naopak, než říkají," uvedl Neymar. Jeho zaměstnavatel Paris St. Germain zatím případ nijak nekomentoval.

Neymar se momentálně připravuje s brazilskou reprezentací na mistrovství Jižní Ameriky, trápí ho však bolavé koleno. Sedmadvacetiletý útočník má za sebou nepovedenou jarní část sezony. V lednu si zlomil kost v nártu a v dresu Paris St. Germain se znovu představil až v dubnu. Po zranění stihl odehrát za francouzského mistra jen čtyři zápasy i vinou disciplinárního trestu za napadení fanouška po finále poháru.

Kvůli tomu i jeho dalším excesům trenér brazilského výběru Tite před pár dny zbavil Neymara funkce kapitána.

Reklama

Související témata:
  Jablonec - Zlín dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Jablonec vs. Zlín
Jablonec vs. Zlín
Jablonec
Zlín
  Karviná - Bohemians dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Karviná vs. Bohemians
Karviná vs. Bohemians
Karviná
Bohemians
  Sparta - Ostrava dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Sparta vs. Ostrava
Sparta vs. Ostrava
Sparta
Ostrava
  Teplice - Č. Budějovice dnes 18 : 00
20240420T18 : 00:00+0200
Teplice vs. Č. Budějovice
Teplice vs. Č. Budějovice
Teplice
Č. Budějovice
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články