Hlavní obsah

Neymar údajně odmítl velký přestup. Chce jedině do Barcelony

Paříž/Praha

Real Madrid má za sebou nevydařenou sezonu a předpokládá se, že pod navrátivším se manažerem Zinédinem Zidanem proběhnou změny. Dlouho očekávaný příchod Edena Hazarda z Chelsea už se povedlo dotáhnout, mezitím se však objevilo další jméno, o které prý měl Real projevit zájem. Podle serveru express.co.uk jím je Brazilec Neymar.

Foto: Stephane Mahe, Reuters

Neymar z PSG prý odmítl možnost přestupu do Realu.

Článek

Prezident Realu Florentino Perez i generální ředitel klubu José Angel Sanchez se snažili Neymara přesvědčit, aby se přidal k týmu ze Santiaga Bernabéu. Hvězda PSG ale údajně přestup odmítla. Jediný klub, kam Neymar chce odejít, je totiž Barcelona. Konkrétně měl svému současnému klubu PSG říci, že buď půjde do Barcelony, nebo nikam.

Neymar, který kvůli zraněnému kotníku vynechá nadcházející Copu América, do PSG přestoupil v roce 2017. Klubu, který má velké ambice vyhrát Ligu mistrů, měl k vytouženému cíli pomoci. To se ale zatím nepodařilo, a to ani navzdory tomu, že střelecky se Neymarovi celkem daří. Celek z Paříže letos ve slavné soutěži skončil v osmifinále, v něm ho přemohl Manchester United.

Spekuluje se tak o tom, že se Brazilec chce vrátit do Španělska. Podle již zmíněného britského serveru ho ale francouzský mistr nemá v úmysl prodat.

Reklama