Hlavní obsah

Tohle si za rámeček nedá. Mexičan předvedl komickou penaltu a totálně selhal

Aktualizováno

To se jen tak nevidí. Velmi překvapivé řešení pokutového kopu předvedl osmadvacetiletý mexický fotbalista týmu Guadalajara Alan Pulido během přípravného utkání proti italské Fiorentině. Útočník se na turnaji v USA rozhodl provést pokutový kop originálně. Jeho exekuce s pomocí jeleního skoku však skončila propadákem a Pulido si musel připadat jako totální hlupák. Fiorentina v přípravném duelu porazila mexický tým 2:1.

Mexický fotbalista předvedl bizarní provedení pokutového kopu.

 
Článek

Letní přípravný turnaj International Champions Cup, který letos hostí několik stadionů v USA, Asii a v Evropě, proti sobě v úvodním zápase svedl mexický tým Guadalajara a italskou Fiorentinu. Na duel hraný na stadionu SeatGeek Stadium v městečku Bridgeview nebude v dobrém vzpomínat forward středoamerického týmu Alan Pulido.

Mexičan se za stavu 1:1 v prvním poločase zhostil exekuce pokutového kopu. K puntíku se rozběhl pomalým klusem, těsně před balonem předvedl něco, co připomínalo jelení skok, a poté nakopl míč přímo doprostřed brány.

Polský brankář Fiorentiny Bartlomiej Dragowski si na jeho komické penaltě doslova smlsnul. Pulidovi tak nezbylo nic jiného než schovat tvář do dlaní a doufat, že se na jeho podivný pokus co nejdříve zapomene.

Letošního turnaje International Champions Cup se zúčastní několik světových velkoklubů jako jsou například Real Madrid, Bayern Mnichov, Tottenham Hotspur, Arsenal nebo Manchester United. Akce vyvrcholí 10. srpna soubojem Juventusu Turín s Atlétikem Madrid ve Stockholmu.

Reklama