Hlavní obsah

Výsledek nebyl důležitý. Lesbický pár se po premiérové bitvě odměnil polibkem

Tím, že tvoří pár nejen na kurtech, ale i v soukromí se belgické tenistky Alison Van Uytvancková a Greet Minnenová už netají. Zahrály si spolu mnoho čtyřher, avšak ani jednou se ještě nepostavily proti sobě. Až nyní na turnaji v Karlsruhe je los svedl každou na jinou stranu sítě. Utkání pro ně nebylo vůbec jednoduché a hráčky se po něm odměnily polibkem.

Foto: Profimedia.cz

Greet Minnenová (vlevo) a Alison Van Uytvancková.

Článek

O tom, jak těžké je hrát proti sestře, by mohly vyprávět dvojčata Karolína a Kristýna Plíškovy, nebo Serena a Venus Williamsovy. Teď tenis zažil další zajímavou bitvu, která pro obě hráčky nebyla vůbec snadná. Na kurtu se proti sobě postavily Alison Van Uytvancková a Greet Minnenová, které spolu již tři roky chodí.

Lesbický pár je spolu zvyklý hrát čtyřhru, avšak stát každá na jiné straně kurtu, to ještě nezažily. Když je los na turnaji v Karlsruhe svedl hned v úvodním kole proti sobě, podle svých slov se na utkání snažily nemyslet a byly rády, když už bylo po všem. „Gratuluju zlato, byla jsi až příliš dobrá,“ napsala Minnenová po zápase na sociální sítě své partnerce, která vyhrála.

Pětadvacetiletá Van Uytvancková je v žebříčku na pětašedesátém místě a roli favoritky potvrdila i v tomto utkání. Jednadvacetiletou Minnenovou, která je sto dvacátou třetí hráčkou světa, porazila 6:4, 1:6 a 6:1. Hráčky si většinou po utkání podají ruce, některé se i obejmou. Belgický pár se dlouze objal a poté i políbil.

Teď už na Van Uytvanckovou a Minnenovou čekají příjemnější chvíle. Spolu si na turnaji ještě zahrají čtyřhru, ve čtvrtfinále je čeká německo-slovinská dvojice Nicola Geuerová a Dalila Jakupovičová. Ve čtvrtek pak bude Minnenová fandit své přítelkyni Van Uytvanckové, která se ve druhém kole střetne s Rumunkou Laurou Paarovou, které v žebříčku patří dvou sté padesáté třetí místo.

Reklama