Hlavní obsah

Šilhavému bylo Sparty líto. Kouč nároďáku pohárovému trojlístku dál věří

Praha

Jenom sešívaní zatím mají pohárový podzim jistý. Buď ve vysněné Lize mistrů, nebo aspoň v Evropské lize. Sparta, Plzeň a Mladá Boleslav ve čtvrtek rozehrály 3. předkolo EL. „Mají za sebou jen poločas a věřím, že všechny tři týmy jsou schopny s výsledkem něco udělat, aby postoupily,“ doufá trenér fotbalové reprezentace Jaroslav Šilhavý. Jeho hodnocení si můžete poslechnout v přiloženém videu.

Co reprezentační kouč Jaroslav Šilhavý říká na výsledky českých týmů ve 3. předkole Evropské ligy? Video: Sport.cz

 
Článek

Jen pro pořádek. Sparta ztratila skvěle rozehraný zápas a remizovala s Trabzonsporem 2:2. Plzeň bude v domácí odvetě dohánět proti Antverpám porážku 0:1 a Mladá Boleslav na půdě FCSB remizovala 0:0.

„Věřím, že se všechny tři týmy o postup poperou, i když výsledky si asi představovaly jiné," míní kouč národního týmu Jaroslav Šilhavý.

Reprezentace potřebuje, aby možnost pohárové konfrontace měl co největší počet hráčů.

Skoro celý zápas měli pod kontrolou

„Nejlepší pozici teď má Mladá Boleslav. Přivezla si z Rumunska nadějnou remízu, věřím jí," říká Šilhavý.

Sparta si veškeré úsilí pokazila nevídaným kolapsem. „Taky podala velmi dobrý výkon, ale paradoxně závěr nezvládla. Samozřejmě jsem byl smutný, hrála opravdu dobře a skoro celý zápas měla pod kontrolou. Škoda že nepřidali další gól. Najdou se poznámky, že ho měl obsadit, že měli hrát zodpovědněji, ale fotbal takové situace přináší. Příště zase třeba v Turecku to může být obráceně a Sparta se bude radovat," dává Šilhavý naději i Letenským.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NHL

Toronto - Boston 2:4

Video
Boston i díky Pastrňákovi vyhrál v Torontu a vede sérii. Slaví i Hertl
NačítámNačíst další články