Hlavní obsah

Senzační novinka! Neymar se do Barcelony nevrátí, co s hvězdou bude?

Barcelona/Praha

Kdepak Barcelona. Pokud má v létě někdo vykoupit Brazilce Neymara z francouzského PSG, bude to úplně někdo jiný. Jedničkou je nyní na seznamu zájemců Real Madrid a na přestup chystá pořádný balík – 188 milionů liber. Alespoň to s odkazem na francouzská média uvádí britský The Sun. Katalánský gigant se prý nechal slyšet, že s návratem hvězdy na Camp Nou nepočítá.

Foto: Andre Penner, ČTK/AP

Jaká bude budoucnost hvězdného Brazilce Neymara?

Článek

List Le Parisien tvrdí, že se na zprostředkování obchodu podílí portugalský super agent Jorge Mendes, a Neymar si již psal s útočníkem Karimem Benzemou a také krajanem Marcelem.

Brazilec se stále dává dohromady ze zranění kotníku. Kvůli němu nehrál na šamionátu Copa América. Celé léto se ale snaží vydupat si odchod z PSG. Pozdě nastoupil do přípravy, pak se odmítl sejít se sportovním ředitelem klubu Leonardem, v médiích se místo jeho parádních výkonů řešily jen jeho skandály z poslední doby. Teď vyšlo najevo, že Neymar nebude hrát ani zahajovací duel francouzské Ligue 1.

A novináři spekulují, že přestup Neymara pokročil. Brazilec prý snil o návratu za Messim a spol. Co na tom, že je před časem s radostí opustil. Život v Paříži ho rychle omrzel. Triumfy v tamní lize ho štěstím nenaplnily. Jenže katalánský klub podle všeho nenašel dost peněz, aby Neymara vykoupil. Mluvilo se o tom, že nabízených devadesát milionů liber a hráči Philippe Coutinho a Ousmane Dembele, PSG nestačilo. Francouzský gigant se nechal slyšet, že jediné, co ho zajímá, jsou hotové peníze, hvězd má klub dost.

Jenže Jordi Cardoner, viceprezident Barcelony vyšší finanční nabídku vyloučil. „Dobře víme, že je Neymar v Paříži nešťastný. Ale o jiné nabídce už jsme s PSG nejednali. V tuhle chvíli je příchod Neymara nereálný," poznamenal.

A tak je podle všeho ve hře Real Madrid. V posledních týdnech se ale situace tolikrát změnila, takže není pochyb o tom, že tahle přestupová tahanice o hvězdu může brzy nabrat zase úplně jiný směr.

Reklama

Související témata: