Hlavní obsah

Vždycky jsme s váma! Nebo ne...? Slávisté přestěhovali děkovačku, tribuna Sever si ji nepřála

Praha

Malér v hledišti z utkání s Olomoucí a uzavření stadionu na následný zápas s Libercem doznívá v Edenu dál. Fotbalová Slavia zavedla dočasná opatření, zakázala i chorea, během nichž se hrstka výtržníků házejících pyrotechniku do sektoru pro hosty převlékla a namaskovala. Problémoví fanoušci sešívaných jsou proti. Odmítli dokonce tradiční děkovačku, která se po výhře 4:0 v derby s Bohemians výjimečně odbyla před severovýchodním koutem hlediště.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Slávistická děkovačka tentokrát neproběhla před tribunou Sever...

Článek
Fotogalerie

Slíbili rázná opatření a začali jednat. U některých fanoušků se však nesetkali s pochopením. Část tribuny Sever odmítla v derby s Bohemians fandit. V době, kdy Frydrych zvyšoval na 2:0, se dokonce někteří příznivci poprali mezi sebou a do hlediště museli naběhnout pořadatelé v zelených vestách.

„Derby bez chorea jako twitter bez Jardy," glosoval situaci v táboře vršovického rivala transparent v sektoru pro hosty s poukazem na časté glosy šéfa soupeře Tvrdíka.

Slávisté navzdory deseti změnám v základní sestavě derby jasně ovládli. Přesto bylo po zápase dusno. Mužstvo muselo tradiční děkovačku přestěhovat před severovýchodní kout hlediště. Někteří kotelníci dokonce vyslali k vlastním hráčům dost drsná výhružná gesta...

„Představitelé tribuny Sever nás včera upozornili, že si nepřejí děkovačku před svým sektorem. Jde prý o jejich protest proti situaci, hráči se podle toho zachovali. Všichni bychom se měli soustředit hlavně na středeční odvetu s Kluží. Drtivá většina diváků fandila skvěle, což protestující nejspíš ani nečekali," vysvětluje tiskový mluvčí Michal Býček.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Ve slávistickém kotli se během utkání s Bohemians objevil tento transparent.

„Bojkot některých fanoušků? Soustředili jsme se spíš sami na sebe. Atmosféra byla i tak vynikající. Musíme lidem znovu poděkovat," říká za tým kapitán Josef Hušbauer.

Reklama

Související témata:
  Jablonec - Zlín dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Jablonec vs. Zlín
Jablonec vs. Zlín
Jablonec
Zlín
  Karviná - Bohemians dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Karviná vs. Bohemians
Karviná vs. Bohemians
Karviná
Bohemians
  Sparta - Ostrava dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Sparta vs. Ostrava
Sparta vs. Ostrava
Sparta
Ostrava
  Teplice - Č. Budějovice dnes 18 : 00
20240420T18 : 00:00+0200
Teplice vs. Č. Budějovice
Teplice vs. Č. Budějovice
Teplice
Č. Budějovice
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články