Hlavní obsah

Pančochová řádila se svou snoubenkou. Po lese se proháněly nahé

Snowboardistka Šárka Pančochová na sebe znovu strhla mediální pozornost. Sázka s americkou snoubenkou Kaileen Lareeovou skončila jízdou na kole bez svrchních oděvů. Osmadvacetiletá rodačka z Uherského Hradiště video z oregonské lesní projížďky nahrála na sociální síť Youtube ve svém tradičně potrhlém vlogu.

Foto: Sport.cz

Přítelkyně Šárky Pančochové Američanka Kaileen Lareeová. Zdroj: Instagram Šárka Pančochová

Článek

„Jak se cítíš?" tázala se Pančochová blonďaté krásky. „Svobodně!" odvětila jí její snoubenka Lareeová, která se v tu chvíli po lese proháněla bez podprsenky. Snowboardistka se se svou přítelkyní totiž vsadila, že pokud nedokáže přejet na kole velký kořen, zbytek jízdy absolvuje bez horního svršku.

Pančochová si nahou jízdu chtěla také vyzkoušet, takže na videu je nakonec zachycena dvojitá jízda „nahoře bez".

Není to poprvé, co snowboardová závodnice pobavila fanoušky podobným nápadem. V naganském středisku Madarao Ski Resort se v dubnu proháněla na prkně pouze ve spodním prádle.

Sportovkyně, která se v roce 2017 přihlásila k lesbické sexuální orientaci, požádala o ruku svou přítelkyni Lareeovou koncem července. Video a fotografii ze zasnoubení, které proběhlo na nejvyšší hoře státu Oregon Mount Hood, umístila česká olympionička také na sociální sítě.

Pančochová je trojnásobnou účastnicí olympijských her. Je držitelkou stříbrných medailí z mistrovství světa i prestižních X-Games.

Šárka Pančochová otevřeně o své orientaci

Reklama

Související témata:
Vlog