Hlavní obsah

Nová hvězda parkuru. Teď vítězí dcera rockové star!

Dcera rockové legendy Bruce Springsteena Jessica ovládla parkurovou soutěž Global Champions Tour v Saint Tropez. Sedmadvacetiletá americká jezdkyně dosáhla s dvanáctiletou klisnou Zecilií největšího úspěchu v dosavadní kariéře. Springsteenová zvítězila před Belgičanem Pieterem Devosem, který se posunul do čela průběžného pořadí seriálu.

Foto: Profimedia.cz

Parkurová jezdkyně Jessica Springsteenová na archivním snímku.

Článek

"Pořád jsem z toho v šoku, Zecilie skákala úžasně. Celou dobu byla se mnou," radovala se Springsteenová. Stala se sedmnáctým jistým účastníkem vyvrcholení Global Champions Tour, které bude hostit v listopadu pražská O2 arena. "Jsem nadšená, že jsem se dostala do play off v Praze. Říkali mi, že už zbývají jen dvě příležitosti se tam kvalifikovat, a já na to 'ani náhodou'. Takže tomu nemůžu uvěřit," uvedla.

V týmové soutěži Global Champions League skončili Prague Lions v St. Tropez na šesté místě. Belgičan Niels Bruynseels a Nizozemec Marc Houtzager nedosáhli na stupně vítězů vinou jednoho trestného bodu navíc ze čtvrteční úvodní části soutěže. V průběžném pořadí jsou Lions devátí, vedou St. Tropez Pirates.

Reklama