Hlavní obsah

Změna je život. Krásná biatlonistka má nového partnera

Nová biatlonová sezona se blíží a obhájkyně prvenství ve Světovém poháru z minulého ročníku Dorothea Wiererová do ní vstoupí posílena o nového partnera. Mezi hlavní sponzory italské hvězdy se zařadila slavná firma Adidas, o čemž devětadvacetiletá rodačka z Brunecku hrdě informovala na sociálních sítích. Životním partnerem půvabné biatlonistky ovšem nadále zůstává trenér klasického lyžování Stefano Corradini, za něhož je vdaná už déle než čtyři roky.

Foto: Profimedia.cz

Dorothea Wiererová upoutává pozornost nejen biatlonovými výkony.

Článek

Fotografii v jednodílných plavkách s logem giganta ve světě výrobců sportovních potřeb mistryně světa v závodu s hromadným startem vystavila  na svém Facebooku. „Jsem ráda, že mohu oznámit svoje partnerství s firmou Adidas," napsala k ní dvojnásobná bronzová medailistka z olympijských her v Soči.

Jen o pár týdnů dříve oznámila kontrakt s firmou z Herzogenaurachu také lyžařská královna Mikaela Shiffrinová z USA.

Wiererová vstoupí do nové sezony v roli obhájkyně velkého křišťálového glóbu za celkové prvenství ve Světovém poháru, v němž triumfovala před krajankou Lisou Vittozziovou a Anastasií Kuzminovou ze Slovenska. První zastávka SP nové sezony je naplánována na konec listopadu, kdy startují závody ve švédském Östersundu.

Reklama