Hlavní obsah

Nejlepší český trenér a holka ze strip baru jsou zpět

Trenér Luboš Hrouzek má za sebou úspěšnou sezonu s Havířovem. Splnil, co slíbil. Vytáhl Havířov na vrchol. I přes kostrbaté začátky si nakonec město a klub zamiloval. Zdá se, že „Hrouzkovic“ klan šlape jako hodinky. Hrouzek junior válí v KHL, kde jeho jméno, i přes počáteční Lubošův nesouhlas, zapsali azbukou na dres Vladivostoku. Kdo ale nejvíc trpí, je Deniska. Přestože bydlí v nejluxusnějším bytě, který Havířov nabízí, není se svým životem spokojená. A aby toho nebylo málo, Lubošův táta Karel umírá. Existuje jeden lék, který může bývalého elitního trenéra postavit zpátky na nohy. Lubošův přestup do srdcové Slavie. A ten je zrovna na spadnutí. Seriál Lajna 2 startuje 24. září na Televiziseznam.cz

Přijme Luboš Hrouzek nabídku ze Slavie?Video: Stream.cz

 
Článek

Luboš Hrouzek: Asi nejlepší český trenér a zlatý hoch z Nagana 1998. Nervák, který dokáže z potápějícího se týmu vymáčknout maximum. Pro kritiku nejde daleko, ale stojí to za to. I když je pro něj hokej všechno, tak se někdy objeví momenty, kdy prostě musí počkat...

Karel Hrouzek: Legenda českého hokeje a otec Luboše. Zakladatel úspěšné hokejové rodiny. Nenávidí české zdravotnictví, protože mu vždycky zachrání život. Jeho extrémní trenérské metody budí v kabině vášně, ale co mu je do toho, když má tým výsledky.

Kustod Franta, slávistický srdcařVideo: Stream.cz

Deniska: Holka ze strip baru. Její ladné pohyby u tyče Luboše doslova okouzlily. Proto tenkrát nechal svou manželku a unesl syna do Havířova. Deniska toho moc neví, ale zato má ráda nakupování. Nemá ráda Havířov, proto se modlí, aby to Slavii Luboš podepsal.

Deniska toho moc neví, ale má ráda nakupováníVideo: Stream.cz

Manažerka Karolína: Kdo to kdy viděl, aby byla ženská v čele hokejového týmu? Slavii teče do bot, peněz je málo, a tak je každá pomoc dobrá. Karolína ale není obyčejná ženská, je to „bafuňářka". A tyhle lidi nemají city. Karolína má koule a slavistické srdce.

Robin Guha dobývá NHL, bude žít pro Slavii?Video: Stream.cz

Robin Guha: Robin je čerstvá krev českého hokeje, která dobývá zámořskou NHL. Najednou je zpátky a Luboš ho potřebuje. Sezona za oceánem mu pozměnila slovník a hodně zvedla sebevědomí. Jenže pro Slavii musí hokejista žít. Dá to?

Kustod Franta: Moc toho nenamluví, ale je to srdcař, který se stará o blaho hráčů Slavie. Pamatuje si všechny historické momenty klubu. Proto nemůže Lubošovi zapomenout velkou zradu, kterou Slavii způsobil - jeho přestup do Havířova.

Trailer k seriálu Lajna 2Video: Televizeseznam.cz

Reklama

Související témata: