Hlavní obsah

Narodil se malý Bican, tak ho táta Škoda uctil čtyřmi fíky

Praha

Sešívaným prostě všechno vychází, a tak servírují jeden velký příběh za druhým. Jako ve středu, v den, kdy si připomněli 106 let od narození legendárního Pepiho Bicana. Ráno se kapitánovi fotbalové Slavie narodil druhý syn Matias a odpoledne ho Milan Škoda uctil hned čtyřmi góly v pohárovém duelu s Vyšehradem (8:0). Legendy se spojily, muž, který je s týmem v Lize mistrů, nasázel čtyři fíky v jediném utkání poprvé v profesionální kariéře.

Foto: Sport.cz

Spoluhráči gratulují kapitánovi Slavie Milanu Škodovi ke skvělému výkonu a čtyřem gólům.

Článek

Dvouletý Samuel nezůstane sám. Fotbalová rodinka se rozrůstá.

„Ve stejný den, jako legendární Pepi Bican, se o 106 let později narodil také Matias Škoda! Přejeme celé už čtyřčlenné rodině hodně štěstí a všechno nejlepší," avizovala Slavia před pohárovým duelem.

Muži přenechali Eden ženské Lize mistryň, druholigový Vyšehrad ve 3. kole MOL Cupu přivítali v azylu na Viktorii Žižkov.

A kapitán si tam zařádil. „Čtyři góly jsem dal naposledy možná tak za béčko Bohemky v divizi, jinak mám v soutěžním zápase jen jeden hattrick. Úžasný den. Nejlepší je, že se mi narodil syn. Krásný pocit, užívám si, že mám druhého," líčí Milan Škoda nadšeně.

Dudlíky si odpustil

Oslavné opičiny si odpustil. „Všichni mi říkali, ať udělám dudlíky nebo něco podobného. Já si ale místo toho v duchu říkal, že góly jsou pro malého a pro manželku, protože byla úžasná," usmívá se.

Chudák Matias. Pokud se dá na fotbal jako táta, bude srovnáván nejen s ním, ale navrch ještě s Pepim Bicanem.

„Legendy se spojily... Jen je mi líto paní Škodové. Bude nám muset dodat celou Klapzubovu jedenáctku. Hlavně ať je Matias stejný bombarďák jako táta," směje se asistent trenéra Jaroslav Köstl, který stejně jako hlavní kouč Trpišovský v minulosti trénoval na Žižkově.

Reklama