Hlavní obsah

Chicago - Milwaukee 112:122Satoranského premiéra: Nejlépe doskakoval, střelba mu nešla. Čím ho rozesmála malá fanynka?

Chicago/Praha
Aktualizováno

Basketbalisté Chicaga Bulls v sestavě s Tomášem Satoranským prohráli v přípravě na nový ročník NBA s Milwaukee Bucks 112:122. Satoranský zaznamenal dva body, odehrál přes 22 minut a byl nejlépe doskakujícím hráčem Bulls. Další test čeká Chicago ve středu opět doma proti New Orleans.

Foto: Sport.cz

Malá fanynka Chicaga rozesmála českého basketbalistu Tomáše Satoranského. Přišla si pro podpis a tvrdila, že je to její první zápas Bulls. Čech odvětil, že pro něj taky.

Článek
Fotogalerie

První říjnový přípravný zápas nedopadl pro Chicago dobře. Spokojený nejspíš nemůže být ani český reprezentant Tomáš Satoranský. V utkání proti Milwaukee se ze šesti střeleckých pokusů trefil pouze jednou. Ze třinácti hráčů Bulls, kteří v utkání bodovali, byl nejhorší. Nejlepším střelcem Bulls byl se 16 body LaVine, o dva body méně zaznamenal Markkanen.

Naopak se sedmi doskoky byl nejlépe doskakujícím hráčem Chicaga, do statistik si připsal i tři asistence. Odehrál dvaadvacet minut a deset sekund.

Sedmadvacetiletý Satoranský přišel do Chicaga po třech letech strávených ve Washingtonu 1. července výměnou za dvě volby na draftu. Jediný současný český zástupce v NBA podepsal s Bulls tříletou smlouvu na celkem 30 milionů dolarů (673 milionů korun).

Před zápasem si český basketbalista užil i úsměvnou chvilku, když si pro podpis přišla malá fanynka. "Je to můj první zápas Bulls," tvrdila holčička Satoranskému. "Můj taky," smál se Čech.

Přípravné zápasy na NBA
Chicago - Milwaukee 112:122 (27:28, 33:35, 26:34, 26:25)

Reklama