Hlavní obsah

Pražská rychlovka a K.O. bylo na světě. Za 89 sekund bitva celebrit v kleci skončila

lik, jabSport.cz

Bitva celebrit, tak označili organizátoři duel v postoji na galavečeru IAF, který se konal ve čtvrtek v pražské O2 universum areně. Miroslav Dubovický vs. Vilém Cao. Prvně jmenovaný je znám především kvůli své přítelkyni, kterou je Veronika Kopřivová, bývalá partnerka Jaromíra Jágra. Zápasu si fanoušci moc neužili. V prvním kole totiž viděli K.O. To si připsal Dubovický, po 89 sekundách prohrál.

Miroslav Dubovický padl před zraky přítelkyně Veroniky Kopřivové k zemiVideo: Sport.cz

 
Článek

„Rozhodlo to, že jsem byl lepší. Věděl jsem, že je silovej, má dobrou postavu a bude mít bomby. Počítal jsem s tím, že se v dalším kole utaví," zhodnotil duel vítěz ještě v kleci. Ten nemusel čekat na únavu soupeře. Sestřelil si ho sám.

Dubovický se vrátil do zápasu po čtyřech letech s předchozí bilancí 22 výher a 8 porážek. Soupeř měl poměr 18:8. Ve čtvrtek boxer a thajboxer svůj zápasový rekord vylepšil.

„Do přípravy jsem dal všechno, nezbývá než pogratulovat k výhře. Tento zápas není nárazovka, mám blízko ke všem sportům," odešel zklamaný poražený i s přítelkyní do šatny. Ten se během své sportovní kariéry věnoval také karate, taekwondu a kickboxu.

Zlomil mu nos. Petr Monster Kníže bez problémů porazil v hlavním duelu večera Dána CarlsenaVideo: Sport.cz

Na dvanáct čtvrtečních zápasů v kleci dorazilo odhadem 2500 fanoušků. Na začátku rozpaky a na konci potlesk, který si vysloužil Petr Monster Kníže. Ten v prvním kole ukončil Simona Carlsena z Dánska, bojovníka, který v minulosti získal skalpy československých zápasníků.

Hodně vysilující byl duel mezi Radovanem Gonšenicou a Jevgenijem Orlovem. Střet těžkých vah, který sebral hodně kyslíku. Gonšenica dostal v závěru úvodního kola nakládačku a do dalšího se mu už nechtělo. Byl fyzicky na dně. Ještě několik minut po zápase ležel opřený o klec a hluboce oddychoval.

Zápas těžkotonážníků ovládl Ukrajinec Orlov. Soupeř to jen těžko rozdýchávalVideo: Sport.cz

Reklama

Související témata: