Hlavní obsah

Slovenská hvězda mění plány. I když nehraje, pomůže dobré věci. Předtím ale půjde s kůží na trh

Bratislava/Praha

I když už sezonu ukončila, přece jen se na kurtech letos ještě objeví. Tahle nabídka se totiž neodmítá. Dominika Cibulková podle slovenských médií přislíbila účast na charitativním turnaji, jehož finanční výtěžek poputuje do Nadace dětského kardiocentra. Ještě předtím však vydá svou autobiografii, ve které jde podle svých slov s kůží na trh.

Foto: Sport.cz

Slovenská tenistka Dominika Cibulková.

Článek

Bude to trhák. Čtenáři se podle ní mají na co těšit. Dominika Cibulková za několik týdnů vydá svou autobiografii Tenis je můj život, ve které se rozhodla být upřímná a osobní. V rozhovorech pro slovenská média bývalá světová čtyřka přiznala, že knihu napsala, protože chtěla, aby ji lidé více poznali.

Slovenská tenistka dala v knize průchod svým emocím. Věnuje se v ní nejen tenisovému zákulisí, ale i svému soukromí. Vzpomíná v ní na své trenéry i tenisové milence jako Gaëla Monfilse či Jürgena Melzera. Hovoří o tom, co jí tenis dal, i o alergii, která ji během kariéry trápí.

K ní se během letošní sezony přidalo i zranění. Problémy s achillovkou způsobily, že se Dominika Cibulková mohla zúčastnit jen několika turnajů. Na nich se jí však příliš nedařilo, nedostala se dál než do druhého kola. Když už to během antukové sezony vypadalo, že je v pořádku, obnovila si na French Open poranění nohy a od té doby už nehrála.

Nedávno ukončila sezonu a okamžitě se objevily spekulace, že se brzy rozloučí s kariérou úplně. To tři sta jedenáctá hráčka světa nepotvrdila ani nevyloučila. Fanouškům vzkázala, že se všechno teprve uvidí. Teď je však jistě potěší. I přesto, že teď nehraje, přijala nabídku zúčastnit se charitativního turnaje. V prosinci v rámci turnaje ProAm Challenge, který se koná na Slovensku, si zahraje čtyřhru po boku amatérské tenistky, nebo tenisty. Finanční výtěžek pak poputuje do Nadace dětského kardiocentra.

Reklama

  4 : 6, 6 : 3, 6 : 3 Bejlek - Blinkovová 4 : 6, 6 : 3, 6 : 3 konec
20240424T19 : 45:00+0200
Bejlek vs. Blinkovová
Bejlek vs. Blinkovová
Bejlek
Blinkovová
  Macháč - Ruusuvuori dnes 11 : 00
20240425T11 : 00:00+0200
Macháč vs. Ruusuvuori
Macháč vs. Ruusuvuori
Macháč
Ruusuvuori
  Hanfmann - Menšík dnes 14 : 00
20240425T14 : 00:00+0200
Hanfmann vs. Menšík
Hanfmann vs. Menšík
Hanfmann
Menšík