Hlavní obsah

Naštvou se sešívaní? Na Messiho a spol. jde 99 procent sázek!

Praha

Mimořádný rok fotbalové Slavie ve středu večer vygraduje. V Edenu se představí soupeře ze všech nejatraktivnější. Barcelona! Hvězdný tým v čele s jedinečným Messim patří každoročně mezi největší favority celé Ligy mistrů a svoji úlohu potvrdí i proti družině kouče Trpišovského. O favoritovi utkání není diskuse, na vítězství Barcelony se sází v poměru 1,43:1, na remízu je kurz okolo 5:1 a na těžko uvěřitelnou výhru sešívaných opravdu skalní fanoušci sázejí v kurzu 7,47:1.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Barcelona trénovala den před zápasem se Slavií ještě v domácích podmínkáchVideo: sntv

 
Článek

Sešívaní jsou proti Messimu a spol. bez šance, shodují se sázkaři s bookmakery. Triumf Slavie a podobně senzační smírný výsledek zvolilo dohromady pouhé 1 % sázkařů. Drtivých 99 % sázek směřuje na vítězství Katalánců.

„1:99, to není výsledek z okresního přeboru mladších žáků, ale procentuální poměr sázek podaných na vítěze středečního zápasu Ligy mistrů Slavia - Barcelona," hlásí Petr Urbanec, fotbalový bookmaker Tipsportu.

Výhra sešívaných nad Barcelonou by se zařadila k legendárním výsledkům české pohárové historie. V roce 1992 to dokázal největší rival Sparta, nyní má možnost podobný krok zopakovat Slavia.

Ubránit hvězdy je v podstatě neřešitelné

„Slavia v duelech s Interem i Borussií potvrdila, že svým pojetím fotbalu do Ligy mistrů jednoznačně patří. Stejně tak se ale ukázalo, že v určitých zlomových momentech jí proti nejlepším soupeřům chybí potřebná kvalita ve finálové fázi," poukazuje Michal Hanák, hlavní bookmaker Fortuny.

„Souček a spol. mají schopnost potrápit v podstatě kohokoliv, jen potřebují více v klidu v koncovce. S Barcelonou, která bude tradičně držet balon a útočit z tlaku, to platí hned dvakrát. Šance sešívaných budou pramenit z protiútoků a hlavně standardek, na druhou stranu ubránit hvězdy jako Griezmann, Messi a Suárez je v podstatě neřešitelné," přemítá Hanák.

Hitem jsou i výhry s handicapem

„Barca v Lize mistrů nezáří tak, jak se čekalo, remíza v Dortmundu ani výhra 2:1 nad Interem Milán fanoušky příliš nepřesvědčila. Přesto tipující z 98 % sází na výhru hostí, jen po jednom procentu doufá v zázrak v podobně výhry Slavie či v remízu," potvrzuje Markéta Světlíková, tisková mluvčí Chance.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Lukasz Piszczek z Dortmundu a Peter Olayinka ze Slavie během utkání Ligy mistrů.

U její kanceláře frčí i další příležitosti. Barcelona vyhraje s handicapem -1,0 (1,64), Barcelona vyhraje s handicapem -1,5 (2,10), Slavia vyhraje s handicapem +2,5 (1,28) nebo 2 a více branek v utkání (1,17).

U všech domácích kanceláří každopádně půjde o jeden z nejsázenějších zápasů týdne.

Sázka na dva giganty

„Sázkařům se nedivím. Pokud máte v sestavě útočné trio Messi, Griezmann, Suárez, kdo by si tipnul proti těmto ofenzivním hvězdám," usmívá se Urbanec. Již v úterý v poledne bylo u jeho kanceláře nabráno na Barcelonu kolem 7,5 milionu korun a do začátku zápasu se náběr jistě zdvojnásobí. Největší sázka na zápas Slavia - Barcelona je za 289 tisíc korun, na tiketu je ale také zápas Olympiakos - Bayern.

„Vyhrát musí oba giganti, abychom sázkaři poslali výhru přes 700 tisíc korun," dodává Urbanec.

V utkání s Dortmundem Slavia předvedla výkon na hranici svých možností a k bodovému zisku při troše štěstí nebylo daleko. Každá taková ztráta může v konečném zúčtování skupiny F mrzet. Aktuální naději Slavie na postup do jarní fáze Ligy mistrů bookmakeři ohodnotili kurzem 25:1, v případě Evropské ligy pak kurzem 4,5:1.

Reklama

Související témata: