Hlavní obsah

Parkurové Playoffs bude v Praze i za rok, znovu v listopadu

Praha

Parkurová série Global Champions vyvrcholí za rok znovu v pražské O2 Areně. Třetí ročník Prague Playoffs se uskuteční od 19. do 22. listopadu 2020. Vstupenky se začnou prodávat už 10. prosince. Dnes to oznámili pořadatelé.

Foto: Kateřina Šulová, ČTK

Niels Bruynseels z týmu Prague Lions s koněm Gancia De Muze.

Článek

Ve finále Global Champions League bude stejně jako letos startovat šestnáct týmů. Ve hře mohou znovu být i Prague Lions, kteří pro letošek mají v kádru i českou jezdkyni Annu Kellnerovou. Ta letos nemohla závodit kvůli následkům jarní zlomeniny stehenní kosti. Znovu se uskuteční také Super Grand Prix pro osmnáct nejlepších jezdců sezony.

Organizátoři se rozhodli tentokrát spustit předprodej vstupenek už před Vánoci. "Jak při premiéře, tak v rámci druhého ročníku nás zájem veřejnosti o vrchol parkurové sezony potěšil. A proto jsme se rozhodli vyjít jim vstříc a začít s prodejem vstupenek na třetí ročník už v prosinci. Věřím, že pro spoustu fanoušků parkurového sportu bude vstupenka na Prague Playoffs dobrým tipem na vánoční dárek," uvedl v tiskové zprávě předseda organizačního výboru Global Champions Prague Playoffs Jan Andrlík.

Letošní ročník Prague Playoffs skončí v O2 Areně v neděli. Dnes večer je na programu soutěž jednotlivců, v neděli bude finále družstev o Super Cup. Domácí tým Prague Lions vypadl v pátečním semifinále.

Reklama