Hlavní obsah

Šlo o život. Přítelkyni hvězdy přepadli lupiči s mačetami

Londýn/Praha

Šlo o život. Anglii děsí příběh hvězdičky z Premier League, jejíž dům přepadli lupiči. Případ nyní řeší soud. Demarai Gray sice nebyl doma, ale okamžiky hrůzy prožila přítelkyně anglického reprezentanta do 21 let s šestitýdenním synem. „Spala jsem nahá v posteli se synem, když do domu vtrhli muži s mačetami. Absolutně jsem zkameněla, byla to hrůza," vypovídala mladá žena.

Foto: Profimedia.cz

Fotbalista Leicesteru Demarai Gray.

Článek

Přítelkyně fotbalisty v březnu loňského roku v klidu spala, jenže nakonec se noc proměnila v okamžiky hrůzy. Do domu vtrhla čtveřice lupičů a začala hledat peníze a šperky. „Spala jsem, ale probudilo mě, když někdo vešel do ložnice. Neměla jsem tušení, co se děje, dokud jsem neuviděla muže s nožem. Nebyla jsem oblečená, tak jsem zůstala v posteli," popsala dvaadvacetiletá žena u soudu v Birminghamu hororový zážitek.

Nezmohla se na nic, absolutně zkameněla. „Ten chlap mi řekl, abych se ani nehnula a jen mu řekla, kde jsou peníze a šperky. Pak přišli i další ozbrojení muži. Všichni měli zbraně, jeden mačetu, možná to byl meč," vypovídala žena.

Z domu si podle všeho odnesli 24 tisíc liber v hotovosti a další luxusní věci. „Ještě si dělali legraci, že je můj přítel na gangbangu, a když brali moje rolexky, tak říkali, že mi partner stejně koupí nové," dodala.

Gang podle soudu cílil nejen na dům zmíněného fotbalisty, ale podle soudu loupil v oblasti opakovaně. V daném případě ale lapkové věděli, že v domě žije hráč Leicesteru.

Reklama

Související témata: