Hlavní obsah

A je to venku! Ibrahimovic naznačil, kam povedou jeho další kroky

Los Angeles/Praha

Hvězdný útočník Zlatan Ibrahimovic uveřejnil na sociálních sítích dres se svou jmenovkou. Naznačuje tím snad, kde bude jeho nové působiště? Podle všeho to vypadá, že osmatřicetiletý fotbalista ukončí svou bohatou kariéru doma ve Švédsku. Překvapivě si ale nevybral Malmö FF, kde s velkým fotbalem začínal, ale stockholmský Hammarby IF.

Foto: Jae C. Hong, ČTK/AP

Zlatan Ibrahimovic se rozloučil s Los Angeles Galaxy

Článek

Se Zlatanem Ibrahimovicem bylo v posledních týdnech spojováno několik evropských velkoklubů včetně AC Milán, Manchesteru United nebo Tottenhamu Hotspur. Zdá se, že urostlý Švéd se po dvouleté zámořské misi vrací domů do Švédska, aby tam ukončil svou hvězdnou kariéru fotbalového světoběžníka.

Na sociálních sítích se objevily indicie, které nasvědčují, že další zastávkou bývalého reprezentanta bude Hammarby IF, který v uplynulém ročníku švédské Allsvenskan skončil na 3. příčce. Podle zákulisních informací měl v minulých týdnech Ibrahimovice v Los Angeles navštívit prezident klubu a o novém angažmá s ním jednat.

Ibrahimovic strávil poslední dvě sezony v MLS, když udivoval zámořské fanoušky nádhernými góly v týmu Los Angeles Galaxy. Sebevědomý dlouhán na sebe strhával mediální pozornost nejen výkony, ale také kontroverzními prohlášeními.

Téměř dvoumetrový rodák z Malmö je fotbalový cestovatel, jenž v žádném klubu nevydržel déle než čtyři sezony. Po odchodu ze Švédska v roce 2001 hrál za Ajax, Juventus, Inter Milán, Barcelonu, AC Milán, Paris Saint-Germain a před loňským přesunem do zámoří za Manchester United.

Reklama

Související témata: