Hlavní obsah

Když vás má soupeř na banánu. Těžká váha se při pohledu do očí zakousla. Proč?

Vtip, neúcta? Vyberte si. Na staredown před sobotním zápasem přišel boxer Hughie Fury s banánem v ruce. Jeho soupeřem bude v Monte Carlu česká jednička těžké váhy Pavel Šour.

Boxer Hughie Fury (vlevo) s banánem a Pavel Šour před duelem v Monte Carlu

Článek

„Chlapec se nám snažil říct, že do zápasu jde hladový a že se chystá kompletně změnit styl. Jde mě prý 'sežrat'. Já udělám vše pro to, abych mu moc nechutnal," okomentoval Šour soupeřovo netradiční vystoupení na sociálních sítích.

Fury vešel na pódium s úsměvem a během pár kroků banán oloupal. Poté si se Šourem podali ruce, Angličan se zakousl a oba zapózovali fotografům. Když si oba boxeři pohlédli do očí, Fury si opět kousl, poté se oba rozešli. Co se bude dít v ringu?

„Je to velmi kvalitní boxer. Nesundali ho ani borci, jakými jsou Povětkin, Parker a Pulev. K tomu porazil bývalého mistra světa Pettera. Troufám si říct, že mě podcení, na to sázím," řekl Šour v rozhovoru pro Sport.cz.

Český boxer má v profesionálním ringu za sebou třináct zápasů, jedenáctkrát vyhrál. Na žebříčku boxrec.com mu patří 116. místo na světě. Fury odboxoval šestadvacet duelů a jen tři prohrál. Na žebříčku je nyní na 22. pozici.

Reklama

Související témata: