Hlavní obsah

Experiment, který se moc nepovedl. Chaotická blbost, hodnotí legendy bláznivé EURO

Praha

Ještě nikdy nebyli fotbaloví fanoušci tak zmatení. V sobotu večer se v Bukurešti losuje EURO 2020, na němž nebude chybět česká reprezentace. Více než polovina míst ve skupinách je už předem obsazena, na druhou stranu čtyři účastníci ještě nejsou ani známí... Experiment s dvanácti pořadatelskými zeměmi přináší chaos. V přiloženém videu zjistíte, že se nelíbí ani českým fotbalovým legendám.

ME se bude poprvé hrát ve 12 zemích s 24 účastníky. Jak se to líbí bývalým fotbalovým reprezentantům? Video: Sport.cz

 
Článek

Smělý projekt, který přináší spoustu komplikací již před turnajem, a ještě víc jich způsobí v průběhu samotného šampionátu.

Mistrovství se bude hrát po celém kontinentu na počest 60. výročí evropských šampionátů. Aleksander Čeferin, současný předseda UEFA, bizarní narozeninovou party zdědil při svém nástupu do funkce. A podle zákulisních informací ji nehodlá už nikdy víc připustit.

Nezamlouvá se ostatně ani českým internacionálům. Experiment, který se moc nepovedl. Chaos. Blbost. Tak a podobně se v anketě Sport.cz vyjadřují.

Kouč Šilhavý před losem ME 2020

FAČR

Podstatné však je, že se turnaje posedmé v řadě zúčastní i česká reprezentace. Legendy mají dobrý pocit, jak současný nároďák drží při sobě, což je předpoklad úspěchu.

Jejich názory si poslechněte v našem videu.

Reklama