Hlavní obsah

Už není single! Zverevovi popletla hlavu tahle sexy kráska

Odborníci mu nadále předpovídají velkou budoucnost, ačkoliv ani spojení s legendárním Ivanem Lendlem zatím Alexanderu Zverevovi k útoku na světový tenisový trůn zatím nepomohlo. V letošním roce vyhrál 22letý Němec jediný turnaj! V soukromém životě se mu ale daří nepoměrně lépe, už nějaký pátek randí s top modelkou Brendou Pateou.

Foto: Edgard Garrido, Reuters

Německý tenista Alexander Zverev během exhibičního zápasu s Rogerem Federerem v Mexiku.

Článek

„Ano, s Brendou tvoříme pár," přiznal Zverev v interview pro německý magazín Gala.

Šestadvacetiletá kráska se před dvěma roky zúčastnila televizní show Heidi Klumové „Příští německá Top modelka" a obsadila v ní desáté místo.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

🅲🅷🅸🅻🅻

Příspěvek sdílený Brenda (@brendapatea),Říj 5, 2019 v 12:14 PDT

Jiskra mezi oběma prý přeskočila minulý měsíc v Paříži. „Byla jsem tam pracovně a seděla v kavárně, kam přišel také Alex se svým známým. Naše pohledy se setkaly. Přišel ke mně a oslovil mě," přiblížila obletovaná Brenda okamžik setkání.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

Wir denken zu viel und fühlen zu wenig!🖤

Příspěvek sdílený Brenda (@brendapatea),Říj 15, 2019 v 10:41 PDT

V první chvíli prý vůbec nevěděla, že ten mladík je elitní profesionální tenista. „Steffi Grafová a Boris Becker, to mi něco říká, ale jeho (Zvereva) jsem skutečně neznala. Ale byl šarmantní a vtipný, navíc ty jeho krásné oči. A také je o hlavu vyšší, což se mi zase tak často nestává," upozornila 183 centimetrů vysoká modelka.

Reklama