Hlavní obsah

Rekordní nabídka za hrdinu Slavie? Tvrdík chce minimálně dvojnásobek. A řekl kolik

Praha

Skvělý podzim fotbalové Slavie udělal ze strůjců úspěchu českého mistra velmi žádané zboží i na evropském přestupovém trhu. Není divu, že zájem strhává také reprezentační gólman Ondřej Kolář, který přiváděl v Lize mistrů k zoufalství i takové velikány jako Lionel Messi. Do Edenu už dorazila první předběžná nabídka na brankářovy služby z francouzského Nice, ale klubového šéfa Jaroslava Tvrdíka nechala ledově klidným.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Brankář Slavie Ondřej Kolář bude na přestupovém trhu horkým zbožím.

Článek

Poté, co Kolář vychytal v neděli další nulu v lize proti Karviné, připustil zvýšený zájem o brankářský klenot i kouč sešívaných Jindřich Trpišovský.

„Jezdí se na něho dívat hodně klubů. A velkých," prozradil kouč. „Pravdou je, že jeden klub už u nás jednat byl a předložil nabídku s hodně zajímavou částkou. Přestupové okno se ale teprve otevře, takže uvidíme," pokračoval.

Sestřih zápasu Ligy mistrů Barcelona - SlaviaVideo: O2 TV Sport

O jeho slovech podrobně referoval Sport.cz, na jehož článek ale reagoval klubový šéf Tvrdík a prohlášení svého podřízeného notně korigoval.

„Jindru považuji za fotbalového boha, ale nabídky začnu seriózně studovat tak na dvojnásobku té, co přichází," napsal předseda představenstva Slavie na Twitteru.

Tím spustil vlnu spekulací, na kolik tedy OCG Nice s věhlasným Patrickem Vieirou na pozici kouče Koláře ocenilo. Sám Tvrdík se tedy rozhodl více odhalit karty a celé záležitosti dodat konkrétnější kontury.

„Nabídka na Ondru z Nice ještě nedorazila, jen indikativní od agentury. Měla by být na 8 milionů euro (přes 200 milionů korun). Můj názor - chceme minimálně dvojnásobek," uvedl klubový šéf.

Reklama

Související témata: