Hlavní obsah

Tragédie. To se nesmí opakovat, hodnotil nevídaný kolaps obránce Boleslavi

Mladá Boleslav/Praha

Šílený propadák. Nevídaný. Mizérie. Hokejisté Mladé Boleslavi jen těžko kousali výbuch, který přišel v jejich domácím extraligovém duelu s Litvínovem. Slibně rozjetý zápas, kdy vedli 4:1, skončil porážkou 4:6. Slavit tak mohl Litvínov, i když ho Středočeši měli po dvou třetinách na lopatkách. "Z naší strany to byla tragédie," přiznal obránce Martin Pláněk, který přitom vstřelil v utkání svou první branku v sezoně, na internetových stránkách BK.

Foto: Radek Petrášek, ČTK

Brankář Mladé Boleslavi Radek Haas po inkasovaném gólu.

Článek
Fotogalerie

Boleslavští proti Litvínovu ovládli posledních pět vzájemných zápasů a po dvou třetinách úterního střetnutí se zdálo, že tuto sérii dokážou prodloužit. Za stavu 4:1 nejspíš nikoho v domácím táboře nenapadlo, jaký trapas z jejich strany přijde v poslední dvacetiminutovce. "To, co jsme předvedli, se nesmí opakovat," těžko hledal slova Pláněk.

„Radost z gólu není žádná. Ve třetí třetině tam byla od všech hráčů obrovská nezodpovědnost. Hráče jsme nechávali úplně volné, byla jen otázka času, kdy nám to tam napadá. Hráli jsme mizerně," nebral si servítky.

Dobře věděl, že podobný zkrat může naštvat fanoušky, kteří už se těšili na oslavu vítězství. „Už se nám to nesmí stát. Musíme hrát stejně celých šedesát minut, ne si myslet, že se to uhraje samo," uzavřel zkušený obránce.

Reklama

Související témata:
  Třinec - Pardubice zítra 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice