Hlavní obsah

Nebojí se toho! Williamsová se pustila do boxu. Do parády si ji vzal šampion těžké váhy

Předzvěst nové sportovní kariéry? Boxerská legenda těžké váhy Mike Tyson se potkal s tenisovou hvězdou Serenou Williamsovou a nešlo o zdvořilé povídání u kávy. Bývalý šampion dal osmatřicetileté Američance boxerskou lekci.

Foto: Profimedia.cz

Tenisová hvězda Serena Williamsová na boxerském tréninku s legendárním Mikem Tysonem.

Článek

Dlouholetá vládkyně ženského tenisu se nyní drží na 10. místě žebříčku WTA. Před pár dny si ale matka dcery Alexis Olympie navlékla boxerské rukavice a pod Tysonovým dohledem se pustila do pytle.

Z prvních okamžiků s tímto protivníkem je vidět, že rána od Američanky má sílu, technika chybí, nohy ji také ideálně nepracují, ale pokud pěst zasáhne, nemusí se trápit. Zatím před ní stál jen pytel. "Nechtěl bych se s ní potkat v ringu," okmentoval trénink Tyson.

Williamsová vydělala tenisem přes devadesát milionů dolarů a je z tohoto pohledu neúspěšnější tenistkou historie, box tedy počká.

Na kurty se Američanka určitě vrátí. S kariérou se vítězka 72 turnajů loučit nehodlá. Vidina zisku 24. grandslamového titulu i účast na blížících se olympijských hrách v Tokiu je lákavější než čas s boxerským pytlem. Tedy zatím.

Reklama

Související témata: