Hlavní obsah

Parádní zásah. Hvězda slavila, i když je bez angažmá

Dauhá/Praha

Nabídku Realu Madrid prý odložil k ledu, láskou k fotbalovému míči ale hoří trenér Mauricio Pochettino dál. Fanoušky o tom přesvědčil bývalý manažer londýnského Tottenhamu při návštěvě Kataru, kde se předvedl ve sportovní disciplíně nazvané fotbal golf. A byl okamžitě za hvězdu. Přesvědčit se můžete v přiloženém videu.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Manažer Mauricio Pochettino se převedl v netradiční disciplíněVideo: @jesus_perez, sntv

 
Článek

Když nedávno dostal v Tottenhamu padáka, byl z toho ve fotbalovém světě poprask a média se předháněla v senzačních zprávách, jaký velkoklub Pochettina nakonec získá. A že padala velká jména. Ve hře byly oba týmy z Manchesteru, mluvilo se o Arsenalu, Bayernu a třeba také Realu Madrid. Co na tom, že zmíněné kluby mají své kouče. Všude se psalo, kam se ambiciozní kouč bude stěhovat. Arsenal nakonec trenérskou změnu udělal, Bayern pro změnu potvrdil ve funkci stávajícího kouče.

Je bez místa. Tak se alespoň píše o tom, že dal Pochettino zatím košem Realu Madrid s tím, že si vše potřebuje rozmyslet. Údajně ale čeká na laso některého z manchesterských celků. Kromě toho se fotbalový nadšenec baví životem. A jak jinak, nemůže u toho chybět ani fotbalový míč. A že má sám Pochettino vytříbenou kopací techniku, o tom nepochybujte. Když si v Kataru zahrál fotbal golf, hned zazářil. Povedlo se mu totiž poslat míč do jamky hned prvním kopem. Mladý trenér se pak před kamerou rozparádil tak, jako by vstřelil nějaký důležitý gól.

„Už jsem tenhle sport jednou hrál. V Barceloně s přáteli a moc jsme si to užili. Teď přišla další šance v Kataru, a jak vidíte, zase si to všichni užíváme a jsme šťastní," hlásil fotbalový trenér na volné noze. Jeho parádní trefu zachytil na kameru jeho asistent Jesus Perez.

Fotbal golf je disciplínou, která kombinuje sporty fotbal a golf. Hráč se při hře pokouší kopnout do míče tak, aby trefil jamku, která je pochopitelně uzpůsobena velikosti fotbalového míče. Na každé jamce má stanovený počet pokusů, stejně jako golfisté ve svém sportu.

Reklama

Související témata:
  3 : 0 Plzeň - Zlín 3 : 0 dohráno
20240424T18 : 00:00+0200
Plzeň vs. Zlín
Plzeň vs. Zlín
Plzeň
Zlín