Hlavní obsah

Rozbaleno! České tenisové krásky se rozparádily u stromečku

Praha

Už jen posledních pár dní má tenisová elita na to, aby si užila chvíle volna se svými nejbližšími. A jak jinak se na těžkou sezonu o vánočních svátcích připravit než po boku svých nejbližších. Ani česká elita nezůstala v tomto ohledu stranou. Kvitová, sestry Plíškovy, ale třeba i Lucie Šafářová to pořádně rozjely. A bylo se na co dívat.

Foto: Instagram, Sport.cz

Lucie Šafářová s Tomáš Plekanec s dcerkou Leontýnkou

Článek

Zatraceně krátké jsou tenisové prázdniny. Sotva zahodí tenisté a tenistky své načiní do kouta, už aby přemýšleli, kdy zahájí další sezonu. Vzácné chvíle volna si ale užívají plnými doušky.

S fotkami u nádherně ozdobených vánočních stromků se pochlubila téměř celá české tenisová elita. Atraktivní snímky vytasila Petra Kvitová, Karolína i její sestra Kristýna Plíšková, Kateřina Siniaková, Marie Bouzková, ale i bývalá vynikající deblistka Andrea Sestini Hlaváčková.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

Merry Christmas you all🥰🎄

Příspěvek sdílený Kristyna Pliskova (@kristynapliskova),Pro 24, 2019 v 7:13 PST

S dojemným snímkem přispěchala i Lucie Šafářová, která na sociální sítě dala fotku s přítelem Tomášem Plakancem a teprve několikadenní dcerkou Leontýnkou.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

Děkujeme za všechna vaše krásná přání od vás všech a porodnici Obilní trh za úžasnou péči...panu doktorovi Janků a Unzeitigovi, paní doktorce Kameníkové a porodním asistentkám Evě Štancelové, Pavle Nagy a všem ostatním! Díky nim máme ten nejkrásnější dáreček pod stromečkem! Přejeme Vám krásné Vánoce plné pohody, hlavně hodně zdraví a lásky! 🎄🤱🏼👧🏼❤️ #díky #vánoce #miminko #štěstí #láska Thank you so much for all your beautiful wishes and special thanks to birthing center Obilní trh for amazing care! Thanks to them we have the best xmas present we could hope for! We wish you Merry Christmas and Happy Holidays! 🎄🤱🏼👧🏼❤️ #thankyou #xmas #babygirl #happiness #love @tomasplekanec

Příspěvek sdílený Lucie Safarova (@lucie.safarova),Pro 24, 2019 v 9:51 PST

Krátce po Štědrém dnu řada tenistek míří do Australie, kde tradičně zahájí novou sezonu. Světová sedmička Petra Kvitová své první údery vypálí na turnaji v Brisbane, který začíná už 6. ledna, na stejném podniku se představí i Karolíny Plíšková a Muchová či Barbora Strýcová.

Už o dva dny dříve začne nový tenisový rok pro Kateřinu Siniakovou v čínském Šen-čenu.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

Tak konečně Ježíšek je tady🥰🎄♥️Merry Christmas♥️🎄

Příspěvek sdílený Karolina Pliskova (@karolinapliskova),Pro 24, 2019 v 8:11 PST

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

Merry Christmas everyone!✨🎄 Šťastné a veselé Vánoce všem!☺️🎄

Příspěvek sdílený Marie Bouzková (@maryybou),Pro 24, 2019 v 6:05 PST

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

Stastne a vesele Vanoce Vam vsem. Hlavne, at je mate pohodove a s lidma, ktere mate nejradeji 🤗🎄

Příspěvek sdílený Petra Kvitova (@petra.kvitova),Pro 24, 2019 v 6:30 PST

Reklama