Hlavní obsah

Manchester United utrpěl krutou ránu. Nadaný útočník jde jinam! Nebo ne?

Mladý nadějný norský útočník rakouského týmu Red Bull Salzburg, Erling Haaland, se údajně dohodl na osobních a platových podmínkách a je na cestě do Juventusu. United a Juventus bojovali o útočníka proti Dortmundu a Lipsku, nyní se zdá, že o dalších krocích mladého talenta je rozhodnuto.

Foto: Sport.cz

Erling Braut Haaland všechny překvapil a míří do Juventusu.

Článek

Trenér Manchesteru Ole Gunnar Solskjaer otevřeně hovořil o obdivu, který k Haalandovi chová už od dob, kdy ho vedl v Molde. Devatenáctiletý útočník vstřelil v této sezoně ve 22 zápasech 28 gólů, čímž vzbudil velký zájem všech významných evropských klubů.

Začátkem tohoto týdne se začalo více spekulovat o tom, že se Haaland hodlá připojit k Juventusu a zahrát si po boku jednoho ze svých vzorů, Cristiana Ronalda. Italský časopis Tuttosport včera na své titulní straně tvrdil, že se útočník s klubem už dohodl i na platových podmínkách. Ročně by si měl přijít na skoro 8 milionů eur.

Norský útočník by tedy v lednu měl posílit útočné řady Juventusu, a to za "pouhých" 30 milionů eur, což je výše jeho vstupní klauzule. Italské deníky je ovšem nutné brát s nadhledem, takže tato verze Haalandova přestupu ještě nemusí být konečná.

Reklama

Související témata: