Hlavní obsah

Šéf Slavie Tvrdík v emocích: Škoda se do klubu vrátí

Lídr, kapitán, osobnost, přítel. Legenda. Předseda představenstva fotbalové Slavie Jaroslav Tvrdík nešetří emocemi směrem k odchodu zkušeného útočníka Milana Škody z vršovického klubu. Odchod kanonýra z tábora úřadujících mistrů Tvrdík ještě ani oficiálně nepotvrdil a už avizuje, že se „Škodovka" do červenobílých barev v budoucnu zase vrátí. „Slavii a Milana Škodu nelze rozdělit," napsal na sociální síti předseda představenstva ligového lídra.

Foto: Michal Krumphanzl, ČTK

Milan Škoda ze Slavie se raduje z gólu.

Článek

Osm let věrných služeb Milana Škody v barvách Slavie je u konce. Útočník míří do tureckého klubu Genclebirligi SK, kterému patří momentálně třináctá příčka tamní nejvyšší soutěže. Zbývá pár formalit, bezproblémová zdravotní prohlídka a přestup bude dotažen.

„Dali jsme souhlas, aby dohrál svoji nádhernou kariéru tam, kde bude na svoji pozici nastupovat do zápasů v základní sestavě," vysvětloval na Twitteru Tvrdík fanouškům, proč slávistický srdcař balí v Edenu a vyrazí na zahraniční štaci. Některým se odchod oblíbeného fotbalisty nezamlouval.

V souvislosti s hráčem, jenž by měl v Turecku podepsat smlouvu na rok a půl, píše Tvrdík o legendě, kapitánovi i lídrovi Slavie. „Jedno je jisté – do klubu se vrátí," zahrál si na proroka předseda představenstva vršovického klubu.

Milan Škoda si během kariéry zahrál kromě Slavie i u konkurenta z Vršovic – v Bohemians 1905, oblékal i dres Mladé Boleslavi. V Edenu slavil dva mistrovské tituly, na kontě má v nejvyšší soutěži zatím 94 branek.

Reklama