Hlavní obsah

Slavia - České Budějovice 3:3Sešívaní překvapují, ani podruhé v přípravě nevyhráli

dos, zpSport.cz
Aktualizováno

Buď mají těžké nohy z úvodního kondičního soustředění, nebo tak trochu hřeší na luxusní náskok, který v lize po podzimu mají. Pravdou každopádně je, že fotbalisté mistrovské Slavie ani v jednom z úvodních přípravných zápasů na Strahově nevyhráli. Po středeční porážce 0:1 s druholigovým Ústím nad Labem tentokrát v soboru remizovali 3:3 s Českými Budějovicemi.

Slavia v přípravě remizovala s Českými Budějovicemi 3:3Video: Sport.cz

 
Článek
Fotogalerie

Po nepovedené středeční zápasové premiéře v zimní přípravě, kdy sešívaní padli proti druholigovému Ústí nad Labem 0:1, měl tým Jindřicha Trpišovského šanci na reparát. Na Stadion Evžena Rošického dorazil osmý tým prvoligové tabulky z Českých Budějovic.

Jenže šampioni ztratili v závěru zápasu vedení a s Dynamem po přestřelce jen remizovali 3:3. O dvě branky domácích se postaral Stanciu.

Slavia i v druhém přípravném utkání vsadila na velkou rotaci hráčů. Třeba ve stoperské dvojici se představil mladičký Jakub Křišťan a novic Oscar Dorley nastoupil netradičně na pravé záloze. Šanci v první půli dostala i čerstvá posila Patrik Hellebrand.

Další přípravná utkání čekají Slavii už na soustředění v Portugalsku.

Přípravné fotbalové utkání:
Slavia Praha - Dynamo České Budějovice 3:3 (0:1)
Branky: 70. a 76. z pen. Stanciu, 62. Oscar - 29. Mršič, 72. Polom, 88. Schranz.
Slavia - I. poločas: Kolář - Coufal, Křišťan, Frydrych, Bořil - Oscar, Traoré, Souček, Hellebrand, Provod - Hilál.
II. poločas: Kolář - Holeš, Takács, Kúdela, Kosek - Zelený, Oscar, Stanciu, Ševčík, Olayinka - Tecl. Trenér: Trpišovský.
Základní sestava Č. Budějovic: Křížek - Čolič, Havel, Talovierov, Řezáč - Kulhánek - Brandner, Javorek, Mészáros, Mršič - Schranz. Trenér: Horejš.

Reklama