Hlavní obsah

Legendární fotbalista vyrazil v přestrojení mezi fanoušky

Splnil si svůj dětský sen. Legendární fotbalista AS Řím Daniele De Rossi si chtěl vyzkoušet, jaké je to prožít římské derby v kůži fanouška fandícího v kotli. Na známou tribunu Olympijského stadionu Curva Sud se proto mezi místní ultras infiltroval v přestrojení.

Foto: Sport.cz

Bývalá hvězda AS Řím Daniele De Rossi vyrazil v přestrojení mezi fanoušky.

Článek

Bývalý italský reprezentant strávil v dresu Giallorossi 17 let. Status absolutní legendy AS by mu sotva umožnil vychutnat si utkání z hlediště, aniž by vzbudil zájem vášnivých italských fanoušků.

Pod pečlivou rukou své manželky proto strávil čtyři hodiny maskováním skutečné identity. Nutno říct, že kamufláž se jeho partnerce povedla na jedničku. Pod prošedivělými vousy, dlouhými vlasy a přidělanými vráskami byste šestatřicetiletého římského rodáka hledali těžko.

„Takhle to dopadne, když se váš manžel rozhodne infiltrovat na tribunu stadionu, aby si splnil svůj sen – podívat se na derby," napsala na svůj instagram De Rossiho žena Sarah. „Ztratili jsme tím celé odpoledne, hodiny líčení, traumatizovali jsme tím naše děti, ale byl šťastný jako dítě," dodala žena bývalého fotbalisty.

Mistr světa z roku 2006 strávil v AS celou svou kariéru. Na jejím sklonku se přesunul ještě na jednu sezonu do Argentiny, aby si zahrál za Boku Juniors. S fotbalem definitivně skončil začátkem roku.

Reklama

Související témata: