Hlavní obsah

Hororové zranění. Vidím jeho zas***ou kost! křičel vyděšený spoluhráč

Londýn/Praha

Fotbalista Southamptonu James Ward-Prowse utrpěl děsivé zranění v utkání Anglického poháru proti Tottenhamu Hotspur. Ruchové mikrofony u hrací plochy londýnského stadionu přitom zachytily reakci spoluhráče Shanea Longa, který křičel, že jeho parťákovi je skrz díru v noze vidět až na kost. Nešťastníka museli ze hřiště odnést na nosítkách, jednalo se ale nakonec jen o hluboké škrábnutí, jak potvrdil po duelu kouč hostů. Southampton v opakovaném pohárovém zápase prohrál 2:3 a z postupu do osmifinále se raduje družina Josého Mourinha.

Foto: David Klein, Reuters

Fotbalista Southamptonu James Ward-Prowse utrpěl v utkání Anglického poháru proti Tottenhamu Hotspur děsivé zranění nohy.

Článek

Na světelné tabuli svítilo v závěru prvního poločasu skóre 1:1 a Southampton se po úvodní domácí remíze pokoušel vyválčit postup do osmifinále FA Cupu přes favorita z Londýna. Ve 40. minutě ale přišel o jednu z opor obranné řady.

Tottenhamský Ryan Sessegnon se snažil odkopnout balon před Ward-Prowsem, kopačka mu ale bez zjevného úmyslu zajela až do nohy obránce Southamptonu a ošklivě vypadající rána byla na světě. „Vidím jeho zas***ou kost!" křičel útočník Shane Long, který měl ke svíjejícímu se spoluhráči nejblíž.

Pětadvacetiletý Angličan musel střídat, ze hřiště ho odnášeli na nosítkách. Kouč Ralph Hasenhuttl po utkání sdělil britským novinářům, že zranění naštěstí není vážné.

Southampton dokázal v druhém poločase udeřit a v 72. minutě vedl 2:1. Svěřenci Josého Mourinha ale nakonec skóre zápasu otočili. O konečném výsledku 3:2 pro domácí rozhodl z penalty Son Hung-min. V osmifinále Anglického poháru změří Kohouti síly s Norwichem.

Reklama

Související témata: