Hlavní obsah

Pouhý den po konci v Kladně už má nové angažmá. S kým se Réway dohodl?

Poprad/Praha

Pouhý den poté, co se oficiálně dohodl na ukončení spolupráce s kladenskými Rytíři, podepsal slovenský hokejista Martin Réway smlouvu s jiným týmem. Pětadvacetiletý útočník posílí HK Poprad, aktuálně čtvrtý tým slovenské nejvyšší soutěže. Klub to oznámil na svých oficiálních stránkách.

Foto: Sport.cz

Martin Réway se stal posilou slovenského Popradu.

Článek

„Martin projevil prostřednictvím svého agenta zájem přijít do Popradu a dohodli jsme se na jeho působení v HK Poprad," uvedl ředitel Kamzíků Ľudovít Jurinyi.

„Věříme, že pomůže schopnostmi, které má. Samozřejmě bude záležet na jeho výkonnosti, aby tu zapadl, protože máme hodně šikovných hráčů a kádr potřebujeme mít hlavně širší," doplnil Jurinyi na adresu Réwaye, který s mužstvem už několik dnů trénuje a vůbec poprvé v kariéře si vyzkouší slovenskou extraligu.

Pražský rodák Réway reprezentující Slovensko působil v této sezoně v Kladně, kde mu dal šanci restartovat kdysi nadějně rozjetou kariéru majitel a útočník Rytířů Jaromír Jágr. Réway, majitel bronzu z juniorského MS v roce 2015, ale nabídnutou příležitost nevyužil. I kvůli opakovaným nemocem odehrál jen 17 zápasů, v nichž zaznamenal jen šest asistencí.

V Popradu bude oblékat dres s číslem deset, a pokud bude zdravotně fit, premiéru za klub sídlící v desátém největším slovenském městě může zažít v pátek na ledě maďarského celku MAC Budapešť.

Reklama

  4 : 1 Kladno - Vsetín 4 : 1 dohráno
20240417T17 : 00:00+0200
Kladno vs. Vsetín
Kladno vs. Vsetín
Kladno
Vsetín
  6 : 3 Pardubice - Třinec 6 : 3 dohráno
20240417T18 : 00:00+0200
Pardubice vs. Třinec
Pardubice vs. Třinec
Pardubice
Třinec
  Kladno - Vsetín dnes 18 : 00
20240418T18 : 00:00+0200
Kladno vs. Vsetín
Kladno vs. Vsetín
Kladno
Vsetín