Hlavní obsah

Spartu zničil její hráč. Klíma pokazil trenéru Jandačovi comeback

Praha

V říjnu poslala Sparta dvaadvacetiletého útočníka Kevina Klímu na hostování do Hradce Králové. Ten se jí teď "odvděčil" tím, že ji v dresu Východočechů porazil a pokazil comeback trenéra Josefa Jandače. Klíma dva góly - včetně toho vítězného - dal, na jeden přihrál a zařídil tak výhru Hradce 3:2. Obzvlášť povedená byla hlavně jeho první trefa. Fantastická individuální akce. Rozjel se od vlastní branky a prokličkoval až před brankáře Matěje Machovského. „Tým to povzbudilo. Dostalo nás to zpátky do zápasu,“ radoval se Klíma.

Kevin Klíma zničil Spartu.Video: Sport.cz

 
Článek
Fotogalerie

Syn bývalého vynikajícího českého útočníka Petra Klímy byl i u dalšího důležitého momentu utkání. Po jeho ataku opustil ve 38. minutě led gólman Machovský a nechal se vystřídat Sedláčkem. „Cítil jsem, že do mě někdo strčil. Jasný, že jsem to nechtěl udělat, to bych nikdy schválně neudělal. Vždyť je Matěj můj kamarád," vrací se k tomuto okamžiku královéhradecký forvard.

A kamarádem je i druhý brankář Sparty Jakub Sedláček, kterého Klíma překonal ve 44. minutě. „Jo, to je super, že se to povedlo," netajil radost a už plánoval, jak se Sedláčkem vše probere. Hned po zápase se totiž domluvili, že se sejdou.

Reklama

Související témata:
  Pardubice - Třinec dnes 18 : 00
20240424T18 : 00:00+0200
Pardubice vs. Třinec
Pardubice vs. Třinec
Pardubice
Třinec