Hlavní obsah

Pudilová končí v UFC, Dvořákův start byl potvrzen

Praha

Česká MMA bojovnice Lucie Pudilová končí v elitní organizaci UFC. Po lednové porážce s Američankou Justine Kishovou a čtvrtém nezdaru v řadě nedostala nabídku na novou smlouvu. Na premiéru v UFC se naopak může těšit David Dvořák, který se v březnu v Brazílii utká s s domácím Brunem Silvou.

Foto: Facebook: Lucie Pudilová

Lucie Pudilová končí v UFC

Článek

O tom, že Pudilová v UFC končí, informovala v minulých dnech zámořská média. Nyní to potvrdila i pětadvacetiletá zápasnice. "Děkuji všem za podporu, kterou mi zachováváte i potom, co mi nebyla prodloužena smlouva v UFC. V současné době jednáme s několika zahraničními organizacemi o mém dalším působení," uvedla Pudilová na sociálních sítích.

Svěřenkyně trenéra Ladislava Erdélyiho v UFC absolvovala sedm zápasů a pětkrát prohrála. Porazila Korejku Kim Či-jon a Sarah Morasovou z Kanady, čtyři poslední duely ale nezvládla.

Pudilovou nahradí Dvořák

Místo Pudilové se v elitní organizaci představí Dvořák, který 14. března na galavačeru v Brasilii nahradí zraněného Číňana Su Mu-ta-er-ťiho. UFC sice jeho start ještě oficiálně nepotvrdila, ale udělala to stanice Nova Sportu, která v Česku zápasy MMA vysílá.

"Stále na sobě tvrdě makám a doufám, že už vám brzy oznámím proč," uvedl Dvořák, jenž má na kontě 20 zápasů v MMA, z nichž sedmnáct vyhrál. Třináct výher si sedmadvacetiletý bojovník v muší váze (do 57 kg) připsal v řadě.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články