Hlavní obsah

Koronavirus? Nejsem lékař a specialista, hlásí před bitvou v Miláně český trenér Vrba

Milán/Praha

Bitva s gigantem z Milána. A navíc v prostředí, kde řádí koronavirus. Takhle drsná odveta čeká ve čtvrtek v Evropské lize na fotbalisty Ludogorce Razgrad vedené českým koučem Pavlem Vrbou. Jak těžké utkání s Interem jeho svěřence čeká? „Co se týče koronaviru, tak nejsem lékař a specialista v této oblasti, takže nemohu v zásadě vyjádřit svůj názor. Ale při pohledu na situaci v Miláně to Italové neberou tak vážně jako v Bulharsku," citují Vrbu internetové stránky klubu z Razgradu. Hráčům dal před utkáním na výběr, zda chtějí k duelu do Lombardie cestovat. Zápas se bude kvůli zmíněnému problému s koronavirem hrát bez diváků.

Foto: Sport.cz

Fotbalisty bulharského Razgradu čeká ve čtvrtek odveta v Evropské lize na hřišti Interu Milán. Kromě silného soupeře se musí tým vedený českým koučem Pavlem Vrbou i s prostředím, kde je zvýšený výskyt osob s diagnózou koronaviru. Hrát se proto bude bez diváků.

Článek

Co čekáte od utkání s Interem?

„Stejně jako v prvním utkání čekám hodně těžký zápas. Nastoupí proti nám jeden z nejlepších celků z Evropy. Víme, že výsledek prvního utkání nebyl dobrý (0:2), ale pokud dáme první gól, může být odveta ještě zajímavá."

Zvládnout to musíte na hřišti soupeře...

„Bude to jiné. Hlediště bude prázdné, Inter jde do zápasu s vědomím náskoku. Má výhodu, ale není jasné, jaký dopad to na jeho hráče bude mít. O víkendu Inter nehrál, v neděli ho čeká zápas s Juventusem."

Plánujete nějaké změny v sestavě?

„Dva hráči s námi do Itálie neodcestovali. Uvidíme před zápasem."

Jak ovlivňuje situaci před zápasem s Interem problém se zvýšeným výskytem osob s diagnózou koronaviru?

„Nejsem lékař a specialista v této oblasti, takže nemohu v zásadě vyjádřit názor. Ale při pohledu na situaci v Miláně to Italové neberou tak vážně jako v Bulharsku."

Co říkáte na výsledky svého týmu v prvních třech oficiálních zápasech pod vaším vedením?

„První zápas proti Botevu mě hodně potěšil. Dali jsme šest branek, herně to bylo dobré. Po druhém ligovém utkání s Etarem (1:1) jsem byl pro změnu zklamaný. Hlavně z výsledku, protože jsme měli dost šancí a nedali jsme vítězný gól. Doufám, že se v příštích zápasech zlepšíme a budeme vyhrávat. Klub je na velmi vysoké úrovni a všem nám vytváří vynikající tréninkové podmínky. Zaslouží si být úspěšný.

Reklama

Související témata:
  1 : 1 West Ham - Leverkusen 1 : 1 dohráno
20240418T21 : 00:00+0200
West Ham vs. Leverkusen
West Ham vs. Leverkusen
West Ham
Leverkusen