Hlavní obsah

Strýcová zabodovala v prestižní anketě. Spolu s Sie Šu-wej se staly nejlepším deblovým párem

Barbora Strýcová se dočkala. Česká hvězda spolu se svou parťačkou Sie Šu-wej získala prestižní cenu Ženské tenisové asociace za uplynulý měsíc v kategorii nejlepší deblový tým. Deblová světová dvojka usilovala o ocenění ještě v anketě o nejlepší úder měsíce, v ní ale neuspěla.

Foto: Sport.cz

Barbora Strýcová a Sie Šu-wej.

Článek

Další ocenění do své sbírky přidala Barbora Strýcová. Česká tenistka uplynulý měsíc se svou parťačkou Sie Šu-wej ovládla turnaje v Dauhá i Dubaji a vysloužila si nominaci WTA v kategorii o nejlepší deblový tým. Fanoušci pak hvězdné dvojici poslali nejvíce hlasů a vítězky tří letošních turnajů se tak mohou radovat z dalšího úspěchu.

Světová deblová dvojka usilovala o vítězství ještě v kategorii nejlepší úder. V ní si vysloužila nominaci za svou parádičku, kterou předvedla v utkání s Petrou Martičovou v Dauhá. Avšak tady ji hlasy fanoušků zařadily na třetí místo za Simonu Halepovou a vítězku této ankety Magdu Linetteovou.

Halepová však přesto může slavit. Rumunská tenistka byla totiž nominována ještě na hráčku měsíce a tuto kategorii vyhrála. Bývalá světová dvojka zaujala svými výkony na turnaji v Dubaji, kde si dokráčela až pro titul. V anketě za sebou nechala Arynu Sabalenkovou, vítězku turnaje v Dauhá, a Kiki Bertensovou, která ovládla turnaj v Petrohradu.

Kategorii o nejlepší průlom měsíce pak ovládla Renata Zarazuaová. Mexická tenistka si před domácím publikem v Acapulku zahrála své první semifinále v kariéře na okruhu WTA. Dvě stě sedmdesátá hráčka světa se díky tomuto výsledku posunula v žebříčku o třiaosmdesát míst.

Reklama

  4 : 6, 2 : 6 Macháč - Sinner 4 : 6, 2 : 6 konec
20240327T20 : 00:00+0100
Macháč vs. Sinner
Macháč vs. Sinner
Macháč
Sinner